12. Memoriál Pavla Bílka: Hamr slaví 4 zlata, dvojnásobná korunovace krále Honzy Macáka a královny Elišky Bílkové!

Již 12. ročník turnaje GPC dospělých pod názvem Memoriál Pavla Bílka 2022 uspořádal letos náš oddíl v sobotu 17.9.2022 v hamerské hale v Braníku. Začátek tradice tohoto turnaje, který je věnovaný našemu bývalému dlouholetému členovi a hráči Pavlu Bílkovi, sahá až do roku 2010 a od tebe doby se konal vyjma roku 2020 (pandemie Covid-19) každý rok. Letos nebyl výjimkou.

Z domácích hráčů se v hamerském prostředí představili badmintonisté Václav Bláha, David Sklář, Kamil Kyzlík, Martin Rombald, Honza Macák, Matěj Volf, Jonáš Hurtík, Aleš Hanl, Eliška Bílková, Kristýna Čábelková.

Na letošním ročníku se zařadili mezi hlavní hvězdy turnaje dva zástupci SK Hamr, který dokázal ovládnout hned 4 disciplíny (do čtyřhry žen naši nezasáhli). Honza Macák a Eliška Bílková režírovali prvotřídní part, když oba nepoznali během turnaje hořkost porážky a ovládli obě své disciplíny, do kterých nastoupili.

Jenda se dočkal korunovace po skvělém výkonu ve dvouhře a také v deblu, v němž spojil síly tentokrát s „provizorním“ parťákem Vaškem Podivínem (SK Prosek Praha). Finále bylo navíc v podstatě hamerskou záležitostí, když pozici poražených finalistů zaujal také „provizorní“ pár Matěj s Jonášem. Bratranecká dvojice tak vybojovala stříbrné místo.

Eliška si s lehkostí došla pro zlatý vavřín taktéž v singlu a společně se pak radovala s Jonášem z prvenství i v soutěži smíšených dvojic.

Kvarteto Jenda, Eliška, Jonáš, Matěj tak zařídilo pro naše barvy 5 cenných kovů a 4 tituly a navíc usedli první dva jmenovaní po zásluze na badmintonový trůn Memoriálu Pavla Bílka.

Velká gratulace našim hráčům k výborným výsledkům.

Na výsledky předešlých jedenácti ročníků hamerského Memoriálu Pavla Bílka se můžete podívat v oddílové sekci na našich webových stránkách: zde.

Zanechte zprávu

dva × tři =