2.RL dospělých: Na úvod výhra a 2 remízy!

Téměř po půlroční pauze vyplněné letní přípravou opět začaly nižší dlouhodobé soutěže smíšených družstev dospělých. V sobotu 5.10.2019 hostila hamerská hala v Braníku 1. kolo základní části krajské soutěže 2.Regionální ligy Praha + Střední Čechy 2019-2020. Po postupu našeho „áčka“ do 1.CL v ní v letošní sezóně působí jen družstvo SK Hamr Praha „B“.

Hamerské družstvo, hrající letos v početnějším složení, se představilo v domácím prostředí posílené o hráče z prvoligového družstva Hamr „A“ a v sestavě s hostující Terkou Holečkovou a úspěšně debutující Eliškou Bílkovou, kterou čekal ostrý křest v podobě prvního turnaje v kategorii dospělých a soutěži družstev.

Zajímavý mix hráčů SK Hamr „B“ odstartoval letošní ročník hned třemi zápasy, ze kterých sice nezískal plný bodový zisk, ale udržel neporazitelnost v soutěži. Družstvo SK Hamr „B“ si připsalo na úvod soutěže dvě remízy 4:4 se soupeři Sokol Radotín Meteor Praha „C“ a BK 73 Deltacar Benátky nad Jizerou „B“. Ve třetím utkání přejelo TJ Astru ZM Praha „C“ jednoznačně 8:0. 

Ve druhém kole ZČ 2.RL, které proběhne v sobotu 26.10.2019 opět na Hamru v Braníku, změří SK Hamr „B“ síly s týmy BaC Kladno „B“ a TJ Astra ZM Praha „B“.

SK HAMR PRAHA B

Horní řada zleva: Filip Mutl, Jan Macák, Martin Rombald, David Sklář, Kamil Kyzlík, Petr Klíma

Dolní řada zleva: Tereza Holečková, Eliška Bílková

SK Hamr Praha B: Kamil Kyzlík, David Sklář, Petr Klíma, Martin Rombald, Filip Mutl, Jan Macák – Tereza Holečková, Eliška Bílková

  • 1. utkání

Sokol Radotín Meteor Praha C – SK HAMR PRAHA B  4:4

Body: 1. Sklář (MS1), 2. Rombald (MS2) 3. Klíma (MS3), 4. Sklář / Kyzlík (MD1)

 

  • 2. utkání

SK HAMR PRAHA B – BK 73 Deltacar Benátky nad Jizerou B  4:4

Body: 1. Klíma (MS3), 2. Bílková (WS), 3. Bílková / Holečková (WD), 4. Macák / Holečková (XD)

 

  • 3. utkání

SK HAMR PRAHA B – TJ Astra ZM Praha C  8:0

Body: 1. Sklář (MS1), 2. Kyzlík (MS2), 3. Klíma (MS3), 4. Bílková (WS), 5. Sklář / Kyzlík (MD1), 6. Rombald / Mutl (MD2), 7. Bílková / Holečková (WD), 8. Macák / Holečková (XD)

SK Hamr Praha B: rozpis a výsledky utkání, tabulka 2.RL a soupiska týmu

Zanechte zprávu

1 + osm =