5.kolo 2.RL dospělých 2023/2024: Družstvo SK Hamr „B“ opět zvítězilo a drží naděje na nebarážové příčky!

V neděli 24.3.2024 pokračovala pátým kolem dlouhodobá krajská soutěž smíšených družstev dospělých 2.Regionální liga Praha a Střední Čechy 2023-2024, která se v letošní sezóně hraje v 6 hracích kolech systémem 2x každý s každým. Naše rezervní družstvo SK Hamr Praha B zavítalo podruhé v letošní sezóně do prosecké čtvrti, kde jej čekala v tamní tělocvičně dle rozpisu soutěže další dvě odvetná utkání.

Sestava SK Hamr Praha B pro 5. kolo: Filip Mutl, David Sklář, Petr Klíma, Kamil Kyzlík, Yurii Tepliakov-Suchkov (náhradník z družstva SK Hamr Praha D) – Eliška Haškovcová, Linda Herčíková.

Naše družstvo posílené v sestavě o Yuriiho se nejprve utkalo v prvním duelu s letošním absolutním lídrem z BK 1973 Benátek nad Jizerou B, které doposud neztratily ani bod. SK Hamr „B“ sehrál v mnoha ohledech tentokrát rozhodně vyrovnanější utkání než při prvním setkání obou celků a po bojovném výkonu z toho byla nakonec „přijatelná“ porážka 2:6. Ve druhém měření sil porazil hamerský tým opět po skvělém týmovém výkonu jiný středočeský, v této fázi soutěže již oslabenější, výběr BaC Kladno B 6:2, a oplatil mu tak porážku z prvního vzájemného duelu stejným poměrem. Hamerské zmrtvýchvstání ve druhé polovině soutěže tak pokračuje a semknutý B-tým to prostě ještě nevzdává. A odhodlaně hlásí: „Budeme bojovat až do úplného konce!“.

SK Hamr B si tak dalším vítězstvím opět o něco více vylepšil aktuální postavení v průběžné tabulce, ba co víc stále udržel svého přímého konkurenta (SK Prosek Praha C) o 1 bod pod sebou, a v závěrečném kole tak i s ohledem na horší celkové skóre musí získat alespoň stejný bodový zisk jako prosecké „C“. Druhý náš konkurent o barážové příčky SK Prosek Praha D má svá utkání 5. kola ještě před sebou, ale již nyní je jasné, že tyto tři týmy svedou na dálku boj o vyhnutí se květnové Baráži o 2.RL, kterou si zahrají poslední dva celky soutěže. Letošní ročník 2.RL slibuje drama až do konce!

2.Regionální liga by měla pro naše družstvo vrcholit posledním šestým kolem v sobotu 20.4.2024, kdy změří síly SK Hamr B v domácím prostředí hamerské haly v Braníku v odvetných zápasech s týmy BK Meteor Praha B a TJ Astra ZM Praha B.

SK Hamr Praha B: rozpis a výsledky utkání, tabulka 2.RL a soupiska týmu

Zanechte zprávu

čtyři × 2 =