CARLTON International Youth 2023: Adam Srnec získal na mezinárodním turnaji v Nizozemsku stříbrnou medaili v mixu!

V holandském městečku Hoensbroek se ve dnech od čtvrtka 28.12.2023 do soboty 30.12.2023 uskutečnil mezinárodní juniorský turnaj CARLTON International Youth Tournament 2023 v kategorii U17, jenž je součástí evropského bodovaného okruhu Badminton Europe Circuit (BEC). Na poslední turnaj roku 2023 se vypravil do Nizozemí také hamerský junior Adam Srnec, který tím tak zároveň úspěšně završil svou cestu ve věkové kategorii mladších juniorů U17.

Adam startoval ve všech disciplínách, když „párovky“ sehrál tentokrát s německými parťáky Aurelií Wulandoko (mix) a Valerianem Eckert (čtyřhra). Ve dvouhře skončil hamerský hráč ve čtvrtfinále na 5.-8. místě, v deblové soutěži v osmifinále na 9.-16. místě a v pavouku smíšených dvojic uhrál Adam skvělé 2. místo po těsné prohře ve finále proti top hráčům Evropy Tiago Berenguer – Flora Wang 22:20, 21:19.

Fotografie z turnaje najdete: na odkazu zde

Poděkování míří Adamovi za příkladnou reprezentaci českého badmintonu i našeho klubu a moc mu gratulujeme ke stříbrnému výsledku na mezinárodní juniorské akci!

Zanechte zprávu

devatenáct − thirteen =