CéDéÉčko dospělých v Plzni: Hamerská účast Martina Rombalda a Kamila Kyzlíka!

Naprosto nevšední akce, tzv. CéDéÉčko“ dospělých, se uskutečnila v sobotu 18.11.2023 ve Sportovní hale města Plzně v Krašovské ulici. V jedné hale na devíti kurtech se totiž odehrály paralelně tři turnaje různé úrovně v kategorii dospělých GPC, GPD a GPE. Z hamerských hráčů se turnajů GP na západě Čech zúčastnila i dvojice Kamil Kyzlík a Martin Rombald.

Z turnajů GP CDE naši zasáhli do dvou nejvýše bodovaných. Martin startoval pouze v turnaji GPC, a to ve dvouhře, v níž se probojoval do čtvrtfinále mezi osm nejlepších singlistů a kde byl nakonec vyřazen nasazenou „jedničkou“ V. Frantou ve dvou setech.

Druhý hamerský zástupce Kamil si střihl účast jak v GPC, tak i v GPD v singlech a deblech. Ve dvouhře GPC skončil na děleném 5.-8. místě, když po dvou výhrách podlehl ve čtvrtfinále pozdějšímu celkovému vítězi Matiskovi 1:2 na sety. Ve dvouhře GPD pak skončila cesta Kamilovi už v osmifinále. Následně sehrál obě deblové soutěže Kamil se svým spoluhráčem Michalem Harašanyiem (TJ Slovan Vesec). V GPC skončili ve vyřazovacím pavouku ve čtvrtfinále, a obsadili tak dělené 5.-8. místo. Čtyřhry GPD se odehrály skupinovým systémem se zápasy o konečné umístění a tentokrát skončili Kamil s Michalem o kousek výše na konečné 4. pozici.

Děkujeme oběma našim hráčům za účast na tomto zajímavém trojturnaji dospělých v Plzni!

Zanechte zprávu

15 − 6 =