GPB dospělých: Bronzový Most pro Hamr

V sobotu 15.6.2019 byl vyhrazen v kalendáři poslední turnaj letošní sezóny kategorie dospělých tradičně celostátnímu turnaji GPB dospělých v Mostě, který pořádá v tamní Sportovní hale oddíl BK TJ Baník Most. O poslední přidělované body a vylepšení si pozice v žebříčku ČBaS pro start nadcházející sezóny přijeli z Hamru bojovat Vašek Bláha, Jakub Vitvera, Matěj Volf, Jáchym Brázda, Radka Šilhavá, Petra Janošová.

Náš oddíl zde získal celkem tři cenné kovy. Všechny byly bronzové a všechny z párových disciplín, nejlépe se zadařilo Kubovi z Radkou. Radka přidala do bohaté medailové letošní sbírky další dva úspěchy, bronz získala ve smíšené čtyřhře s Jiřím Burešem z Brna (Badminton FSpS MU) a ve čtyřhře s Ivanou Zychovou (TJ Astra ZM Praha). Jakubovi se zase podařilo umístit na třetím místě ve čtyřhře se spoluhráčem Reném Weinzettlem (BK Arion Praha). Radka obsadila dále 5-8. místo v singlu stejně jako kluci Matěj s Jáchymem v deblovém pavouku.

Gratulujeme Radce s Jakubem.

Nová badmintonová turnajová sezóna dospělých 19/20 začne opět po letní přestávce na přelomu srpna a září, kdy se v termínu 30.8-1.9.2019 koná celorepublikový turnaj GPA v Benátkách nad Jizerou.

Zanechte zprávu

čtyři + 5 =