GPC U15 a GPC U19 na Kladně: Hamerské medailobranní!

V neděli 5.11.2023 se odehrály v tamní tělocvičně BaC na Kladně souběžně dva mládežnické turnaje GPC Kladno Open v kategoriích U15 a U19. Hamerský klub měl zde početné zastoupení, které se postaralo o pořádnou porci medailových úspěchů.

Mezi juniory si zahrála z Hamru i Lucie Tománková, která získala kompletní medailovou sbírku – zlato ve čtyřhře s domácí Malvínou Skrčenou (BaC Kladno), stříbro ve dvouhře a bronz po boku taktéž domácího Jakuba Svobody (BaC Kladno) v mixu.

Výsledky GPC U19 najdete zde

V mladší kategorii startovali hamerští hráči Martin Franta, Filip Koleška, Eliška Balláková, Bára Kozubková, Sára Kupilíková, Valerie Proche, Stela Hoznourová.

Ve dvouhrách se umístili na stupních vítězů Filip (1. místo) a Sára (3. místo) a v soutěži smíšených dvojic pak byli bronzoví Martin se Sárou. Bronzový cenný kov pak vybojovaly v deblech hned tři páry Martin s Filipem, Sára s Eliškou a Valča se Stelou. Medailové hody pro hamerské barvy nakonec uzavřela Bára s Julií Rumlovou (TJ Astra ZM Praha), které získaly stříbrno.

Výsledky GPC U15 najdete zde

Velká gratulace všem našim hráčům, kteří se umístili na medailových příčkách!

Zanechte zprávu

fifteen + 4 =