GPC U17 a U19 v Plzni, Pardubicích a Vesci s medailemi pro Hamr!

O víkendu 26.-27.9.2020 se hned na několika místech ČR konaly juniorské turnaje GPC v kategoriích U17 a U19, kterých se účastnili i hamerští badmintonisté. V sobotu proběhl GPC U17 ve Vesci a GPC U19 v Pardubicích, v neděli pak spojené GPC U17 a U19 v Plzni.

GPC U17 Vesec

Do Liberce-Vesce vycestovali kluci Matěj Slavík a Filip Urban. Oba nastoupili do dvouhry a společně také do čtyřhry, na medailové pozice se ale bohužel neprobojovali.

Výsledky turnaje zde

GPC U19 Pardubice

V Pardubicích startovala trojice Jonáš Hurtík, Eliška Bílková, Kája Hejduková, které se podařilo několikrát stanout na stupních vítězů. Kája skončila třetí v singlu a párové disciplíny dokonce obě vyhrála. Ve čtyřhře s Petrou Maixnerovou (Badminton Rychnov nad Kněžnou) a v mixu s Tomášem Paterou (Sokol Radotín Meteor Praha). Na bronzovou medaili pak ještě dosáhl Jonáš ve dvouhře a také Jonáš s Eliškou ve smíšené čtyřhře.

Výsledky turnaje zde

GPC U17+U19 Plzeň

Turnaje v Plzni ve starší kategorii U19 se zúčastnil i Jonáš Hurtík, který si vedl opravdu znamenitě. Ve skupině čtyř singlistů obsadil nejprve třetí místo, ve čtyřhře skončili Jonáš s Vojtou Frantou (Sokol Radotín Meteor Praha) na stříbrné pozici a nakonec v mixu ve skupinové soutěži čtyř párů vyhráli Jonáš s Andreou Kobylákovou (TJ Astra ZM Praha) celkově zlato.

Výsledky turnaje zde

Gratulujeme všem našim medailistům!

Zanechte zprávu

15 − fifteen =