GPC U17: Medailové výsledky Vojty Strejčka v Pardubicích a Lucky Tománkové v Ostravě!

V sobotu 19.2.2022 proběhly v některých českých městech juniorské turnaje GPC v kategorii U17, na kterých měl zastoupení i oddíl SK Hamr. Jednalo se o velice povedené akce, protože naši badmintonisté odjížděli zpět s pěknými výsledky podpořenými navíc ziskem cenných kovů.

Vojta Strejček vyrazil do východočeských Pardubic, ve kterých si připsal turnajové prvenství společně s Kryštofem Klímou (TJ Sokol České Budějovice) v deblu bez ztráty jediného setu. Vojta pak ještě navázal třetím místem v mixu, který sehrál se spoluhráčkou Klárou Gerbelovou (SK Prosek Praha). A v singlové soutěži se umístil na dělené 5.-8. pozici.

Výsledky GPC U17 v Pardubicích zde

Na ještě delší trip se vypravila Lucka Tománková, která zamířila až na severní Moravu do Ostravy. A v moravskoslezské metropoli se i Lucka prosadila na stupně vítězů. Ve sportovním areálu Ridera vybojovala dvě stříbrné medaile, a to ve dvouhře a následně v deblové disciplíně s domácí spoluhráčkou Luckou Šuhajovou (B.O.CHANCE Ostrava Sportclub). V mixu skončila Lucka s Ondřejem Durčákem (TJ Orlová-Lutyně) již v prvním kole, a obsadila tak dělené 9.-16. místo.

Výsledky GPC U17 v Ostravě zde

Velká gratulace Vojtovi s Luckou k úspěšným turnajům!

Zanechte zprávu

čtyři × 3 =