Oliver Czech U17 International v Českém Krumlově 2024: Vojta Strejček slaví stříbrnou medaili ve čtyřhře!

V termínu od čtvrtka 4.4.2024 do soboty 6.4.2024 se konal v Českém Krumlově mezinárodní juniorský turnaj OLIVER Czech U17 International 2024, který je každoročně součástí evropského bodovaného okruhu Badminton Europe Circuit (BEC). Letošní ročník třídenního tradičního mezinárodního mistrovství ČR do 17 let přivítal v hale ve Chvalšinské ulici opět kvalitní startovní pole jak z řad českých juniorů, tak i zahraničních hráčů napříč evropskými státy.

Tradiční vrcholné akce ve věkové kategorii U17 se letos na jihu Čech zúčastnila i hamerská dvojice juniorských badmintonistů. A na jedné z největších událostí mládežnického badmintonu na našem území se tuzemským badmintonistům podařilo dosáhnout na výborné výsledky, pod kterými byl podepsán i zástupce hamerského klubu, když se na mezinárodním šampionátu velmi zadařilo především Vojtovi.

Hamerská účast: Vojtěch Strejček, Šimon Soukup.

MEDAILOVÉ VÝSLEDKY HAMERSKÝCH HRÁČŮ

Stříbrnou medaili v deblu získal Vojta, a zaznamenal tak jednu z 10 českých medailí na mezinárodním turnaji v ČR a zároveň navázal na stejné umístění hamerského Adama Srnce v loňském roce.

ČTYŘHRA CHLAPCŮ

  • 2. místo: Vojtěch Strejček – Kryštof Klíma (TJ Sokol České Budějovice)

Děkujeme oběma našim hráčům za reprezentaci SK Hamr, potažmo ČR na evropském turnaji a moc gratulujeme Vojtovi k významnému medailovému úspěchu v deblové soutěži!

Fotogalerie

Článek najdete také na stránkách czechbadminton.cz zde

Zanechte zprávu

šestnáct + 14 =