Prázdninový víkend: 1.Liga, 2.RL, Play-Off i soustředění

O nadcházejícím víkendu 26.-27.10.2019, který je součástí podzimních prázdnin 2019, se koná hned několik badmintonových akcí, kterým je potřeba věnovat z hamerského pohledu velkou pozornost. Sobota bude ve znamení soutěží družstev všech úrovní a věkových kategorií, po ní se hned hamerští hráči přesunou na oddílové soustředění. O jaké akce a turnaje tedy půjde?

SOBOTA

V sobotu čeká naše dospělé družstvo SK Hamr Praha „A“ prvoligová premiéra. V prvním kole 1.CL – skupiny Západ se představí v Plzni a půjde o důležitý a těžký test. Cestu druhou nejvyšší českou ligou zahájí hamerské družstvo na Západě Čech třemi zápasy: s družstvy TJ Slovan Vesec, domácí BA Plzeň B, Sokol Radotín Meteor Praha B. Jak si povede hamerské družstvo v historicky prvních zápasech 1.Ligy?

1.CL – Západ 2019-2020

Na programu bude také už druhé kolo nižší dospělácké soutěže družstev – 2.Regionální ligy. Naše jediné družstvo v soutěži SK Hamr Praha „B“ změří síly opět v domácím prostředí haly v Braníku se dvěma soupeři BaC Kladno B a TJ Astra ZM Praha B. Naváže náš rezervní tým na vydařený začátek a připíše si další body do tabulky dlouhodobé soutěže?

2.RL – Praha + Střední Čechy 2019-2020

Vrchol letošního roku a sezóny 2019 mají před sebou také žáci U15. Ty čeká v pražské hale ve Vinoři 4. kolo Přeboru Prahy – Play-Off o postup na MČR družstev žáků U15 v Brně-Slatině (víkend 9.-10.11.2019), ze kterého obhajuje náš oddíl loňské zlato a titul mistrů ČR. Podaří se našim mladým badmintonistům opět postoupit mezi republikovou špičku?

Přebor Prahy družstev žáků U15 2019

NEDĚLE

Ve dnech od neděle 27.10. do středy 30.10. se poté uskuteční tradiční podzimní herní soustředění hamerského oddílu na Sázavě, určené zejména pro hráče Akademie a závodní přípravky SK Hamr.

Zanechte zprávu

16 + 14 =