Vánoční turnaje dvouher a rodinných dvojic zakončily rok 2019

Poslední předvánoční týden byl na Hamru opět ve znamení tradičních oddílových akcí. Hamerský Vánoční turnaj dvouher hráčů BŠ a závodní přípravky a Vánoční turnaj rodinných dvojic ve čtyřhrách pro všechny hráče SK Hamr zakončily nejen oddílovou (půl)sezónu, ale i letošní rok 2019.

Vánoční turnaj dvouher

V úterý 17.12.2019 proběhl v hamerské hale v Braníku Vánoční turnaj dvouher hráčů Badmintonové školy (BŠ) SK Hamr a závodní přípravky hamerského oddílu, který se hrál v odpoledním čase od 14.30 do 18.00 ve třech věkových kategoriích (chlapci a dívky zvlášť). Turnaje se zúčastnilo přes 50 badmintonistů BŠ z Braníku a Štěrbohol a závodní přípravky SK Hamr v Braníku všech věkových kategorií od U9 po U19. Hráči na prvních třech místech obdrželi medaili a diplom.

Vánoční turnaj rodinných dvojic

Po půl roce opět proběhla ve čtvrtek 19.12.2019 tradiční akce Vánoční turnaj rodinných dvojic. Na tomto turnaji čtyřher tvoří pár člen našeho oddílu například s rodinným příslušníkem, kamarádem či kamarádkou (zkrátka závodně nehrající spoluhráč). Turnaj probíhal na 15 kurtech hamerské haly v Braníku, na kterých se během pěti a půl hodin prostřídalo na 60 párů. Dvojice byly rozděleny do skupinových kategorií podle výkonnosti závodních hráčů, přičemž z turnaje si každý odnesl bez ohledu na konečný výsledek nějakou tu věcnou cenu a věříme, že také i příjemný zážitek ze společně stráveného času na kurtech ve vánočně naladěné atmosféře.

Fotografie z Vánočního turnaje rodinných dvojic jsou k prohlédnutí v oddílové sekci fotogalerie.

Děkujeme všem, co se těchto oddílových akcí zúčastnili.

Oddílové tréninky začínají po vánočních prázdninách opět v novém roce v pondělí 6.1.2020. Budeme se na všechny hráče těšit.

Zanechte zprávu

osmnáct − 9 =