1.CL – Západ: SK Hamr „A“ si připisuje v domácím prostředí druhou remízu!

V sobotu 30.11.2019 zamířila 1. Celostátní liga – skupina Západ 2019 – 2020 poprvé v historii klubu do hamerské haly v Braníku, kde se konalo 2. kolo této dlouhodobé soutěže smíšených družstev dospělých. Družstvo SK Hamr „A“ tentokrát čekala v domácím prostředí dvě utkání základní části proti týmům SK Prosek Praha A a TJ Sokol Křemže.

SK Hamr „A“ nastoupil v podobné sestavě jako v prvním plzeňském kole, jen zraněného Jana Macáka nahradil v sestavě Adam Hobzik. V prvním utkání naše družstvo podlehlo ve druhém letošním pražském derby těsně 3:5 jednomu z favoritů soutěže SK Proseku Praha A. Ve druhém střetnutí už ale vybojoval hamerský tým druhou letošní remízu 4:4, proti dosud poslednímu celku 1.CL – Západ z jižních Čech TJ Sokol Křemže.

Poslední třetí kolo ZČ 1.CL – Západ se bude konat o víkendu: v sobotu 18.1.2020 / v neděli 19.1.2020 v Liberci (pořadatel TJ Slovan Vesec). Naše družstvo se utká s týmy BK TU v Liberci a TJ Astra ZM Praha A.

Článek na czechbadminton.cz

SK Hamr Praha A: Václav Bláha, Jan Vitvera, Jakub Vitvera, Matěj Volf, Jáchym Brázda – Radka Šilhavá, Klára Šilhavá

  • 1. utkání

SK HAMR PRAHA A – SK Prosek Praha A  3:5

Body: 1. Jakub Vitvera (MS1), 2. Volf (MS3), 3. Jakub Vitvera / Hobzik (MD2)

 

  • 2. utkání

SK HAMR PRAHA A – TJ Sokol Křemže  4:4

Body: 1. Jan Vitvera (MS3), 2. Jakub Vitvera / Hobzik (MD2), 3. Šilhavá / Šilhavá (WD), 4. Jan Vitvera / Klára Šilhavá (XD)

SK Hamr Praha A: rozpis a výsledky utkání, tabulka 1.CL a soupiska týmu

Zanechte zprávu

dva + sedmnáct =