2.RL dospělých: SK Hamr „B“ prosecký dvojboj prohrál!

V neděli 1.12.2019 uzavřelo v hale na Proseku 3. kolo dlouhodobé krajské soutěže smíšených družstev dospělých 2.Regionální liga Praha + Střední Čechy 2019-2020 první polovinu základní části. Družstvo SK Hamr Praha „B“ čekal po dvou „hamerských kolech“ tentokrát dvojboj s domácími výběry.

Hamerské družstvo nastoupilo v trochu jiném složení, než-li v předešlých dvou kolech. Při absenci Martina Rombalda a Elišky Bílkové startovali poprvé v sezóně Vašek Vodička a Naty Dušková. Náš tým hájil ve třetím kole stále svou neporazitelnost v soutěži s bilancí 2 výher a 3 remíz ze druhého místa v tabulce.

Bohužel SK Hamru „B“ se tentokrát vůbec nedařilo a připsal si s domácími týmy Proseku první porážky v letošní sezóně. Nejprve nestačil na SK Prosek Praha B při vysokém skóre 1:7 a ani ve druhém utkání se nepodařilo bodovat. Nad síly byl i papírově slabší SK Prosek Praha C, jemuž naše „béčko“ podlehlo těsně 3:5. Příčinou porážek v obou utkáních byly zejména neúspěšné všechny „párovky“ a ani v singlech se nedařilo tentokrát podle představ. Přesně v polovině ZČ 2.RL se tak začíná situace v tabulce velmi zamotávat a druhá část ZČ slibuje velké drama.

Ve čtvrtém kole ZČ 2.RL, které proběhne v sobotu 18.1.2020 v hale ve Vinoři, změří SK Hamr „B“ v odvetách síly s týmy Sokol Radotín Meteor Praha „C“, BK 73 Deltacar Benátky nad Jizerou „B“ a TJ Astra ZM Praha „C“.

SK HAMR PRAHA B

Horní řada zleva: David Sklář, Kamil Kyzlík, Filip Mutl, Václav Vodička, Petr Klíma 

Dolní řada zleva: Tereza Holečková, Natálie Dušková

SK Hamr Praha B: Kamil Kyzlík, David Sklář, Petr Klíma, Václav Vodička, Filip Mutl – Tereza Holečková, Natálie Dušková

  • 1. utkání

SK HAMR PRAHA B – SK Prosek Praha B  1:7

Body: 1. Sklář (MS1)

 

  • 2. utkání

SK Prosek Praha C – SK HAMR PRAHA B  5:3

Body: 1. Sklář (MS1), 2. Vodička (MS2), 3. Klíma (MS3)

SK Hamr Praha B: rozpis a výsledky utkání, tabulka 2.RL a soupiska týmu

Zanechte zprávu

12 + čtyři =