1.kolo 2.RL dospělých 2023/2024: Na úvod soutěže 2 prohry a 1 remíza pro družstvo SK Hamr „B“!

V neděli 29.10.2023 odstartovala prvním kolem dlouhodobá krajská soutěž smíšených družstev dospělých 2.Regionální liga Praha a Střední Čechy 2023-2024, která se v letošní sezóně odehraje v 6 hracích kolech systémem 2x každý s každým. Naše rezervní družstvo SK Hamr Praha B, které nebude v letošní sezóně 2.RL opět chybět, se vypravilo na úvod soutěže do nedalekých Radonic u Prahy, kde sehrálo dle rozpisu soutěže v tamním Sportcentru v náročném programu hned tři utkání.

Hamerské „B“ družstvo vstupuje do soutěže v nové sezóně bez velkých zásahů v sestavě v téměř stejném složení jako v té loňské. Kostru týmu tvoří dlouholeté opory a z velké části vlastní odchovanci našeho klubu, kteří mají i nadále chuť se konfrontovat s dalšími pražskými a středočeskými celky ve třetí nejvyšší české soutěži. SK Hamr nastupoval k prvnímu kolu až na výjimky téměř v kompletním složení, a tak počítala týmová soupiska pro úvodní zápasy s „komfortní“ a dostačující sestavou 5+3, což umožňovalo rozložení sil hráčů i přípravu různých taktických možností na jednotlivá utkání.

Sestava SK Hamr Praha B pro 1. kolo: Kamil Kyzlík, David Sklář, Petr Klíma, Filip Mutl, Václav Vodička – Martina Rombaldová, Veronika Kyzlíková, Linda Herčíková.

V prvním měření sil nestačil SK Hamr Praha B jednoznačně na nováčka soutěže TJ Sokol Radotín B plného mladých hráčů při skóre 1:7, když se o jediný bod postaral singlista Petr. Bohužel i ve druhém utkání tahalo naše družstvo opět za kratší konec, i když se už tentokrát dalo určitě vytěžit z duelu s SK Prosekem Praha D více, nakonec z toho byla jen těsná a smolná porážka 3:5. V posledním souboji proti SK proseku Praha C sahalo hamerské družstvo po všech bodech, vítězství nakonec ale našim doslova proteklo mezi prsty a výsledek nakonec skončil smírně 4:4. Remíza je bohužel za dané konstelace a průběhu utkání nepříjemnou ztrátou pro hamerské.

SK Hamr B si tak připsal při těžkém začátku 2 prohry a 1 remízu do průběžné tabulky po 1. kole. Základní část 2.RL by měla pro naše družstvo pokračovat druhým kolem v sobotu 16.12.2023, kdy změří síly SK Hamr B v Praze na Proseku se dvěma středočeskými týmy BK 1973 Benátky nad Jizerou B a BaC Kladno B.

SK Hamr Praha B: rozpis a výsledky utkání, tabulka 2.RL a soupiska týmu

Zanechte zprávu

osmnáct + dvanáct =