1.kolo družstev dospělých 2.RL: 1 výhra a 1 prohra pro SK Hamr B

V sobotu 10.10.2020 odstartovala prvním kolem dlouhodobá krajská soutěž smíšených družstev dospělých 2.Regionální liga Praha a Střední Čechy 2020-2021, která má letos stejný herní formát a systém i rovněž stejné složení týmů jako v minulé, vinou pandemie Covid-19, nedokončené sezóně. Naše družstvo SK Hamr Praha B se představilo na půdě Proseku, kde sehrálo dvě utkání s domácími proseckými týmy „B“ a „C“.

Velký rébus představovalo ještě před turnajem s ohledem na současnou komplikovanou situaci kolem koronavirových opatření a případných karantén několik omluvenek, a tudíž velmi složité sestavování týmové soupisky. Nakonec se ale podařilo na poslední chvíli vytvořit zajímavý mix juniorského mládí doplněného zkušenostmi z řad hamerských badmintonistů. Velké díky všem, kteří se rozhodli i v této nelehké době nenechat tým na holičkách a reprezentovat hamerský klub. Velmi dobrý dojem zanechali na turnaji především naši junioři Jonáš, Eliška a Kája, kteří se postarali o velký bodový přísun pro hamerský tým.

Sestava SK Hamr Praha B pro 1. kolo: Kamil Kyzlík, David Sklář, Filip Mutl, Pípa Holubec, Jonáš Hurtík – Eliška Bílková, Kája Hejduková

SK Hamr B nakonec dokázal v poslepované sestavě v prvním utkání v roli mírného favorita porazit tým SK Prosek Praha C poměrem 6:2, když šly na stranu soupeře pouze mužské debly. Ve druhém utkání čekal na náš tým o poznání těžší soupeř, byť byl také v nekompletním složení. Bohužel se dalo určitě vytěžit více než konečný těsný výsledek 3:5 pro SK Prosek Praha B.

Další průběh soutěže, stejně jako celé fungování sportovní činnosti, je bohužel zatím zahalen mlhou s nejistým pokračováním. S určitostí se nebude konat plánované druhé kolo (v neděli 25.10.2020 na Hamru), které je nyní odloženo na neurčito. Mělo by se tedy pokračovat třetím kolem ZČ 2.RL v sobotu 28.11.2020, kdy změří síly SK Hamr B v domácím prostředí hamerské haly v Braníku s týmy Sokol Radotín Meteor Praha C, BK 73 Deltacar Benátky nad Jizerou B a BaC Kladno B.

SK Hamr Praha B: rozpis a výsledky utkání, tabulka 2.RL a soupiska týmu

Zanechte zprávu

dva × 1 =