2.kolo 2.RL dospělých 2023/2024: Družstvo SK Hamr „B“ utrpělo dvě porážky!

V sobotu 16.12.2023 pokračovala druhým kolem dlouhodobá krajská soutěž smíšených družstev dospělých 2.Regionální liga Praha a Střední Čechy 2023-2024, která se v letošní sezóně odehraje v 6 hracích kolech systémem 2x každý s každým. Naše rezervní družstvo SK Hamr Praha B tentokrát cestovalo nedaleko v rámci území hlavního města na pražský Prosek, aby sehrálo dle rozpisu soutěže v tamní tělocvičně další dvě utkání.

SK Hamr nastoupil ke druhému kolu i vinou omluvenek převážně ze zdravotních důvodů ve velmi okleštěně, leč dostačující sestavě 4+2, což nám sice umožnilo odehrát utkání bez skrečí, ale s omezenými taktickými možnosti s ohledem na nasazení týmové soupisy na jednotlivá utkání.

Sestava SK Hamr Praha B pro 2. kolo: Kamil Kyzlík, David Sklář, Vašek Vodička, Petr Klíma – Eliška Haškovcová, Veronika Kyzlíková.

Hamerskému „B“ družstvu se bohužel na proseckých kurtech vůbec nedařilo. V prvním duelu totiž podlehl SK Hamr Praha B nejprve jednoznačným skóre 1:7 favorizovanému týmu BK 1973 Benátky nad Jizerou B, když se o jediný hamerský bod a čestný úspěch postarali Vašek s Petrem ve druhé čtyřhře. A ani se druhým středočeským celkem a letošním nováčkem soutěže BaC Kladno B nevytěžilo naše družstvo žádný bodový přísun do tabulky, když z toho byla opět jen prohra, tentokrát s konečným výsledkem 2:6.

SK Hamr B tak zaznamenal do průběžné tabulky po 2. kole bohužel další dvě porážky. Základní část 2.RL by měla pro naše družstvo pokračovat třetím kolem už v novém roce v neděli 7.1.2024, kdy změří síly SK Hamr B v Praze-Záběhlicích na Astře se dvěma týmy BK Meteor Praha B a domácí TJ Astrou ZM Praha B.

SK Hamr Praha B: rozpis a výsledky utkání, tabulka 2.RL a soupiska týmu

Zanechte zprávu

jedenáct + čtyři =