29. TEM Mirna U17 International 2023: Medailové úspěchy Adama Srnce a Vojty Strejčka na mezinárodním turnaji ve Slovinsku!

Ve slovinském městečku Mirně se ve dnech od pátku 1.9.2023 do neděle 3.9.2023 konal mezinárodní juniorský turnaj 29. TEM Mirna U17 International 2023, jenž je součástí evropského bodovaného okruhu Badminton Europe Circuit (BEC). Výprava České republiky měla ve svých řadách i zástupce z hamerského oddílu Adama Srnce a Vojtu Strejčka. Souběžně se v Mirně konal také mládežnický turnaj 29. TEM Mirna Youth International v kategoriích U11 – U15, ten se však odehrál už bez hamerské účasti.

Oba hamerští badmintonisté zaznamenali na první mezinárodní akci po letních prázdninách skvělé výsledky. Vojta dokázal zvítězit po výborných výkonech se svým spoluhráčem Kryštofem Klímou (TJ Sokol České Budějovice) v chlapeckém deblu a získat nejcennější kov. A na tento výborný počin navázal poté i Adam stříbrným výkonem ve smíšené čtyřhře po boku Adély Turoňové (MTAC Praha) a dále bronzovou medailí v deblu, který sehrál s Filipem Titěrou (SK Prosek Praha). Slušně si vedl Vojta také v singlu a mixu, když v obou disciplínách skončil mezi nejlepší „osmičkou“ turnaje.

Velká gratulace oběma našim hráčům k medailovým úspěchům na mezinárodním juniorském turnaji a poděkování za výbornou reprezentaci českého badmintonu!

Článek z turnaje najdete také na stránkách czechbadminton.cz zde

Zanechte zprávu

15 − 14 =