3.GPA U15 v Ústí nad Labem: Vojta Strejček získal 2 zlata, Lucka Tománková 1 bronz!

O víkendu 8.-9. října 2022 hostilo Ústí nad Labem poslední celorepublikový 3.GPA kategorie U15. Hamerské barvy úspěšně hájili Lucka Tománková a Vojta Strejček. Turnaj hodnotí hamerský trenér Lukáš Plošek, který koučoval naše hráče na severu Čech.

Pro oba naše hráče to byla poslední možnost změřit síly před listopadovým MČR kategorie U15. Vojtu turnaj zastihl ve velice dobré formě. Ve dvouhře a čtyřhře (společně s Kryštofem Klímou z TJ Sokol České Budějovice) to byly pro Vojtu dvě zlaté medaile. Cestu k oběma úspěchům si Vojta proklestil bez zaškobrtnutí a soupeřům nepovolil ani jeden set. V mixu Vojta společně s Lucií Šuhajovou z B.O. Chance Ostrava Sportclub vypadli ve čtvrtfinále, kde podlehli pozdějším vítězům Titěra – Maixnerová.

Lucka si z Ústí veze bronz ze smíšené čtyřhry, kde v semifinále společně s Lukášem Patzákem z TJ Sokol Dobruška podlehli rovněž páru Titěra – Maixnerová. K bronzu Lucka následně přidala čtvrtfinále ve čtyřhře opět s Luckou Šuhajovou a osmifinále ve dvouhře, kde nestačila na budoucí vítězku turnaje Grznárovou z BK TJ Baník Most.

Pro listopadové MČR se snad Vojta s Luckou správně naladili a společně s trenéry ještě zapracují na maličkostech, aby své výkony ještě posunuly o další stupínek.

Oběma hráčům děkujeme za vzornou reprezentaci klubových barev!

Zanechte zprávu

4 × 2 =