4.kolo 2.RL dospělých: SK Hamr „B“ si připsal dvě porážky i jednu remízu!

V neděli 15.1.2023 pokračovala čtvrtým kolem druhá polovina dlouhodobé krajské soutěže smíšených družstev dospělých 2.Regionální liga Praha a Střední Čechy 2022-2023, která se v letošní sezóně uskuteční pouze v šestikolové základní části bez play-off. Naše družstvo SK Hamr Praha B tentokrát zavítalo na kurty pražské haly ve Vinoři, v níže sehrálo dle rozpisu soutěže hned tři odvetná utkání.

V „prvním novoročním kole“ nám scházeli „jen“ dva členové týmu Kamil a Veronika Kyzlíkovi, i přesto jsme však měli k dispozici pro velmi náročný trojboj pohodlnou sestavu 5+3. Naše družstvo čekali stejní soupeři jako v prvním „benáteckém“ kole, v němž se podařilo hamerské rezervě v sestavě i se zapůjčeným ligistou z „Áčka“ Janem Macákem uhrát s favorizovanými týmy hned dvě remízy.

Sestava SK Hamr Praha B pro 4. kolo: David Sklář, Martin Rombald, Vašek Vodička, Filip Mutl, Petr Klíma – Eliška Haškovcová, Linda Herčíková, Martina Rombaldová.

V prvním měření sil nenavázal SK Hamr Praha B na úvodní remízu s BK Meteorem Praha B. Tentokrát s kvalitním soupeřem tahal za kratší konec, když o jediné dva body se postarali singlisté Martin a Petr (zvítězili shodně 22:20 ve třetím setu). Pak už ale bodoval jasně pouze domácí tým, i přestože byli blízko vítězství ještě v deblu Filip s Martinem, porážku 2:6 už ale neodvrátili.

Druhé utkání s favoritem celé soutěže TJ Astrou Praha B se vyvíjelo v podobném duchu jako první vzájemné střetnutí (3:5). Úspěšně si počínali Petr a Vašek v singlech, to však bylo z hamerské strany bodově vše. Kromě těsné porážky Martina ve dvouhře šly ostatní duely jednoznačně za naším soupeřem. Utkání tak skončilo výsledkem 2:6.

Ve třetím střetnutí dne s BK 1973 Benátkami nad Jizerou B došlo na spravedlivou dělbu bodu za remízu 4:4. K již druhé remíze s těmto soupeřem v letošní sezóně přispěli svými výhrami Petr a Filip v singlech, na které navázali i Martin s Martinkou v mixu a Vašek s Filipem ve čtyřhře.

SK Hamr B si tak v náročném kole připsal do průběžné tabulky ze tří utkání dvě porážky, ale i cennou remízu, která usadí hamerské družstvo do spodní poloviny tabulky 2.RL. Vhledem k minimálním bodovým rozdílům to však bude ještě v posledních dvou kolech velmi napínavé.

Základní část 2.RL by měla pro naše družstvo pokračovat předposledním pátým kolem v sobotu 25.2.2023, kdy změří síly SK Hamr B v odvetách v Benátkách nad Jizerou s týmy BK Králův Dvůr A a SK Prosek Praha B.

SK Hamr Praha B: rozpis a výsledky utkání, tabulka 2.RL a soupiska týmu

Zanechte zprávu

tři + 14 =