Badmintonové turnaje (konečně) opět startují! A s nimi i klubové tréninky.

Po dlouhé téměř půlroční pauze zaviněné pandemií nemoci covid-19 se opět konečně rozehrají badmintonové soutěže a turnaje všech věkových kategorií a úrovní, které však budou doprovázeny zvláštními hygienickými a bezpečnostními opatřeními.

Sázavské herní soustředění našeho oddílu na konci srpna zakončilo dvouměsíční letní přestávku vyplněnou kondičně-herní přípravou hráčů před další částí sezóny. A již poslední srpnový víkend začínají na několika místech zase nanovo první badmintonové bodované turnaje GP mládeže i dospělých po koronavirové pauze.

Úplně ten první se odehraje v Benátkách nad Jizerou, a to GPA dospělých – Benátecký pohár 2020. Rozehrají se i mimo jiné pražské mládežnické turnaje a soutěže, v neděli 30.8. OP Prahy jednotlivců U15 v Letňanech a ihned v pondělí v odpoledním čase závěrečné 2.kolo soutěže družstev Přeboru Prahy U15 konané na TJ Astře.

Výkonný výbor PBaS se rozhodl vzhledem k nejisté situaci kolem probíhající pandemie z důvodu zpřísňujících se podmínek během konání vnitřních hromadných akcí vydat opatření týkající se maximálně 1 doprovodu na 6 hráčů z jednoho klubu. Omezení trvá od 30.8.2020 do odvolání!

Tréninky začínají 1. září

Zároveň začíná i klubová tréninková sezóna. Oddílové tréninky startují na Hamru v Braníku v prvním týdnu v září, jejich přesné termíny a časy budou upřesněny v nejbližší době. Tréninky v rámci BŠ v Braníku i ve Štěrboholech začínají v pondělí 14.9.2020, přičemž v první dvou týdnech v září budou ještě probíhat náhrady za období koronavirové pauzy.

Doufejme, že se tak můžeme opět těšit na bohatý turnajový a tréninkový kolotoč, jenž je orámovaný do desíti měsíců badmintonové sezóny září 2020 – červen 2021.

Všem našim hráčům přejeme v další části sezóny hodně štěstí a mnoho vyhraných zápasů!

Zanechte zprávu

fifteen − 15 =