German Ruhr U15, U17 a U19 International 2021: Mezinárodní turnaje v Německu i s hamerskou účastí!

V termínu 14.-17.10.2021 pokračovala nabitá série mezinárodních turnajů mládeže, tentokrát v německém Müllheimu an der Ruhr. Na tomto místě nedaleko Düsseldorfu se konaly hned tři turnaje: YONEX German Ruhr International U15, juniorský YONEX German Ruhr U17 International 2021, který je součástí evropského bodovaného okruhu Badminton Europe Circuit (BEC) a také další juniorský YONEX German Ruhr U19 International 2021, jenž se řadí pro změnu do kategorie Junior International Series.

Hamerský oddíl měl zastoupení na všech zmíněných turnajích v podobě trojlístku badmintonistů –  Adam Srnec, Kačka Koliášová, Barča Bursová, kteří tak reprezentovali Českou republiku za účasti většiny těch nejlepších (domácích a převážně evropských) hráčů v daných kategoriích. Hamerští hráči zde na medailová umístění sice nedosáhli, sehráli však nespočet kvalitních zápasů, ze kterých si mohou odnést nové zkušenosti a inspiraci do dalších tréninků, na čem je potřeba v budoucnu dále pracovat.

Kačka nastoupila v U19 do singla, do mixu s Patrikem Hrazdírou (Badminton FSpS MU) a do debla s Kačkou Osladilovou (TJ Sokol Klimkovice), v soutěži U15 si Adam zahrál dvouhru, čtyřhru s Belgičanem Viktorem Patteetem a mix s domácí hráčkou Nadjou-Christine Reihle. Na turnaji sedmnáctiletých nastoupil ještě také Adam do singlu stejně jako Barča.

Děkujeme všem našim hráčům za příkladnou reprezentaci a držíme palce do dalších turnajů v tuzemsku i v zahraničí!

Výsledky YONEX German Ruhr International U15

Výsledky YONEX German Ruhr U17 International 2021

Výsledky YONEX German Ruhr U19 International 2021

Zanechte zprávu

devatenáct + 18 =