GPC dospělých: Cenné kovy pro hamerské hráče v Praze i v Plzni!

Sobota 19.2.2022 patřila v termínovém kalendáři několika dospěláckých turnajům GPC. Na dvou z nich, v Praze a na západě Čech v Plzni, startovali také badmintonisté Hamru, kteří se probojovali dokonce i na stupně vítězů!

Na pražském turnaji v Badminton Areně Skalka si zahrála čtveřice Matěj Volf, Jáchym Brázda, Adam Srnec, Martin Rombald. A cinklo to hned dvakrát a vždy v mužském deblu. Nasazené „jedničky“ turnaje Matěj s Jáchymem zdolali v pavouku všechny své překážky, včetně té v semifinále v podobě Adama s Tomášem Paterou (MTAC Praha) 21:17, 23:25, 21:15 a získali zlato. Adam vybojoval při své premiéře na turnaji dospělých bronz.

Výsledky turnaje GPC dospělých v Praze na Skalce zde

Do Plzně na Bílou Horu cestovali hráči Vašek Bláha a Jonáš Hurtík. Hamerský trenér Vašek, startující pouze ve dvouhře, vyřadil radotínského Krále, a Jonáš prošel přes Žambůrka i nasazeného Kavana. Semifinále tak nabídlo střetnutí Vaška s Jonášem, ze kterého vzešla vítězně nasazená „dvojka“ turnaje Vašek. Ten se nakonec musel smířit „jen“ se stříbrem, protože ve finále byl nad jeho síly nejvýše postavený hráč V. Poříz 1:2 na sety. Jonáš přidal k singlovému bronzu ještě navíc dva zlaté vavříny, v deblu s Vojtou Pořízem (Start Jihlava) a v soutěži smíšených dvojic s Klárou Benediktovou (BA Plzeň).

Výsledky turnaje GPC dospělých v Plzni – Bílé Hoře zde

Gratulujeme všem našim hráčům, kteří se umístili na pódiových pozicích!

Zanechte zprávu

12 + 4 =