GPC dospělých v Mostě: Stříbrná cesta Davida Skláře a Ladislava Fuksy ve čtyřhře, David přidal i bronz v singlu!

Hamerský tandem David Sklář a Láďa Fuksa se vypravil v sobotu 23.9.2023 do Mostu, kde se konal v tamní Sportovní hale pod pořadatelskou taktovkou oddílu BK TJ Baník Most turnaj GPC kategorie dospělých. Naše hráčská dvojice si zahrála singl a společně také debl.

V turnajovém pavouku dvouhry Láďa neprošel přes první kolo, když nestačil na svého soka Straku. Naopak David odklidil postupně přesvědčivě Brože i A. Hofmana, nakonec ale v semifinále nestačil ve dvou setech na libereckého Šulu, a získal tudíž cenný bronz.

Ve čtyřhře startoval hamerský pár jako nejvýše nasazený, přesto už v prvním kole musel řešit obtížný zápas proti Šulovi s Haršanyiem. Naši si však s veseckými dokázali vcelku snadno poradit a zvítězit poměrem 2:0 na sety. Stejným skóre pak dopadl i semifinálový duel proti soupeřům Port – S. Hofman, a tak se mohli těšit David s Láďou na zasloužené finále. V něm už sice prokázali vyšší kvalitu protivníci Šída s Markem z Liberce, to však už nemohlo zkazit stříbrnou euforii hamerských badmintonistů.

Velká gratulace Láďovi s Davidem ke stříbrnému výsledku z Mostu, který vylepšil navíc David i 3. místem v singlu!

Zanechte zprávu

4 + 14 =