GPC dospělých v Praze-Vinoři: Bronzoví Kamil Kyzlík a Honza Macák ve čtyřhře!

V sobotu 6.11.2021 se uskutečnil v pražské tělocvičně ve Vinoři turnaj GPC v kategorii dospělých. SK Hamr měl zde pětinásobné hráčské zastoupení v podobě Vaška Bláhy, Martina Rombalda, Honzy Macáka, Davida Skláře, Kamila Kyzlíka, Veroniky Kyzlíkové.

Do smíšené čtyřhry nastoupili za nás pouze Kamil a Verča, kteří v prvním kole lehce potrápili Kukače s Zimmerovou, na víc než výsledek 19 a 14 to ale bohužel nebylo.

Ve dvouhrách vypadla Verča už v prvním kole s A. N. Kohoutovou, stejně jako Kamil proti Myšákovi. Nad síly Davida byl pro změnu ve druhém kole pozdější finalista turnaje Bízek a ani Jenda neprošel přes brány druhého kola, které razantně zavřel vítěz turnaje Kukač. Ještě předtím si však Jenda poradil s Haršanyiem. Za zmínku stojí velice kvalitní a pohledné zápasy ve čtvrtfinále v podání Vaška proti Markovi (16,17) a Martina proti Kukačovi (19,12). Kluci sehráli s těmito ligovými hráči náročné zápasy, leč na postup to dnes nestačilo. O kolo dříve ale kluci přehráli Vlka, resp. Straku.

V deblech utvořila Verča dvojici se spoluhráčkou Ditou Smejkalovou (SK Jupiter). V soutěži 4 párů, které sehrály ve skupině zápasy každý s každým, se po třech porážkách umístily na konečném čtvrtém místě. Mezi muži startovali Jenda s Kamilem a David s Jirkou Nývltem (SK Prosek Praha). Prvně jmenovaní přešli jasně přes soupeře Červeň – Haršanyi, v semifinále ale skončili na Podivínovi s Obhlídalem (12,18), a získali tak pro sebe bronzové medaile. Na místě nově utvořený pár David s Nývltem sehráli na úvod třísetovou bitvu s nepříjemnou dvojicí Klubal – Bízek, po setech 22:20, 18:21, 13:21 však odešli jako poražení.

Gratulujeme Jendovi s Kamilem k zisku bronzové medaile ve čtyřhře!

Zanechte zprávu

devatenáct + sedmnáct =