GPC U13: V Holicích čtyřčlenná hamerská parta!

V neděli 20.6.2021 cestovala do východočeských Holic nedaleko od Pardubic pod vedením trenérky Verči Kyzlíkové skupinka 4 hamerských nadějí: Martin Franta, Felix Kyzlík, Terka Mitášová, Barča Kozubková. Tamní oddíl zde totiž pořádal turnaj GPC v kategorii U13.

V mixu nastoupily dvě naše dvojice: Felix a Barča postoupili přes první kolo a poté je vyřadili „jedničky“ a pozdější finalisté Stružka s Dufkovou 0:2 na sety, Martin s Terkou skončili v pavouku v úvodním utkání.

Všichni 4 naši hráči startovali také ve dvouhrách. Dílčí úspěchy zaznamenali Felix (výhra nad Klapalem) a Terka (výhra nad Dufkovou), následně je vyřadili prosecký šikula Bříza, resp. hráčka Kerplová. Martin a Barča v prvním kole neuspěli.

Debly, ve kterých v pavouku startovalo 6 chlapeckých a 6 dívčích dvojic, nám přinesly medailovou radost. Felix s Martinem porazili Šímu s Vlkem a v semifinále vypadli s favorizovanými Bříza (SK Prosek Praha) – Mrázek (MTAC Praha). Kluci tedy odjížděli se ziskem bronzové medaile! Barča s Terkou přes své první soupeřky bohužel nepřešly.

Zanechte zprávu

sedmnáct + dvanáct =