GPC U15 a GPC U19 v Mostě: Zlatý hattrick Lucky Tománkové, na zlato dosáhli i Martin Franta a Filip Koleška!

V sobotu 17.6.2023 a v neděli 18.6.2023 pořádal badmintonový klub Super Stars Most poslední bodované turnaje GPC před letními prázdninami. Nejprve se v Mostě v sobotu utkali hráči v kategorii U15, v neděli pak pokračovalo zápolení mezi badmintonisty v juniorské kategorii U19. Na obou akcích měl na severu Čech zastoupení také hamerský oddíl, který byl opět vidět v tamní Sportovní hale SportCenter několikrát i na stupních vítězů.

Na turnaji patnáctiletých startovala z Hamru početná skupina Martin Franta, Filip Koleška, Felix Kyzlík, Matěj Stojanovský, Eliška Balláková, Valerie Proche, Sára Kupilíková, Terka Mitášová, Bára Kozubková, Klára Levá. Našim se dařilo zejména v „párovkách“. V deblech skončili první Martin s Filipem, druhé místo obsadili Felix s Janem Chaloupkou (SKP Kometa Brno) a mezi děvčaty obsadily bronzovou pozici Valča se Sárou. V mixu slavili stříbro Martin s Terkou a bronz pro sebe uzmuli  Felix s Martinou Jindrovou (BA Plzeň).

Výsledky turnaje GPC U15 v Mostě

Mezi juniory se zúčastnila také hamerská Lucka Tománková, která sehrála turnaj ve skvělé formě. Soupeřům nedala žádnou šanci a po desíti vyhraných zápasech slavila zlatý hattrick. Triumfovala ve dvouhře, v soutěži smíšených dvojic s Vojtěchem Klimešem (TJ Sokol Plesná) i v deblu s Gabrielou Frühaufovou (SK Prosek Praha).

Výsledky turnaje GPC U19 v Mostě

Moc gratulujeme všem našim úspěšným medailistům ke skvělým výkonům a výsledkům na posledních turnajích GPC v Mostě!

Zanechte zprávu

pět − tři =