GPC U15 a GPC U19 v Plzni O Pohár předsedy ZpčBaS 2023: Hamerští hráči skončili na medailových příčkách!

V neděli 3.12.2023 se uskutečnily v Plzni dva mládežnické turnaje GPC v kategoriích U15 a U19, které nesly název O Pohár předsedy ZpčBaS 2023. Tradiční akce žákovského a juniorského badmintonu se konala ve Sportovní hale města Plzně v Krašovské ulici.

Na západě Čech u toho byli v obou kategoriích i badmintonisté SK Hamr, kteří dokázali skončit několikrát také na medailových pozicích a získat cenné kovy pro naše barvy.

GPC U15 – účast Šimona Soukupa, Martina Franty, Filipa Kolešky, Felixe Kyzlíka, Báry Kozubkové, Valerie Proche, Sáry Kupilíkové.

  • Medailové výsledky: 1. místo Šimona ve dvouhře, 2. místo Filipa ve dvouhře, 3. místo Martina ve dvouhře, 1. místo Martina a Filipa ve čtyřhře, 3. místo Šimona a Felixe ve čtyřhře, 3. místo Valerie a Nikol Paterové (MTAC Praha) ve čtyřhře, 1. místo Šimona a Lucie Bednářové (TJ Astra ZM Praha) v mixu, 3. místo Filipa a Šárky Dvořákové (TJ Sokol České Budějovice) v mixu, 3. místo Martina a Elen Perníkové (TJ Sokol České Budějovice) v mixu.

GPC U19 – účast Martina Kolešky, Šimona Soukupa, Martina Franty, Dana Kozubka, Báry Kozubkové.

  • Medailové výsledky: 3. místo Dana ve dvouhře, 2. místo Šimona a Martina F. ve čtyřhře, 3. místo Martina K. a Dana ve čtyřhře.

Moc gratulujeme všem našim úspěšným medailistům!

Zanechte zprávu

13 + 4 =