GPC U15 v Aši a GPC U17 v Radonicích i s hamerskými hráči a úspěchy!

Byť byl první únorový víkend vyhrazen výhradně badmintonovému vrcholu v podobě tuzemského šampionátu dospělých 2020, konaly se také v sobotu 1.2.2020 na některých místech různé turnaje mládeže, na nichž startovali i hamerští hráči. A dařilo se jim náramně…!

GPC U15 v Aši

V západočeské Aši se uskutečnil turnaj GPC kategorie U15, kterého se zúčastnila i Lucka Tománková. Raritou turnaje byly zápasy hrané jen do 15 bodů, semifinále a finále už klasicky do 21 bodů. Lucce se podařilo umístit dvakrát na třetím místě – ve dvouhře a ve smíšené čtyřhře s Ondřejem Kaplanem (Badmintonový klub Holice), čtyřhra se spoluhráčkou Adélou Fridrichovou (TJ Sokol Polabiny Pardubice) jí přinesla stříbrnou radost.

Výsledky turnaje

GPC U17 v Radonicích

Ve stejný den proběhl také v Praze v Radonicích juniorský turnaj GPC v kategorii U17, který pořádal oddíl TJ Astra ZM. Náš oddíl měl zde poměrně početné zastoupení hráčů: Matěj Slavík, Filip Urban, Filip Knytl, David Křenek, Karolína Hejduková, Bára Králíčková. SK Hamr se i tady dokázal probojovat na stupně vítězů, zásluhu na tom měla Kája, která získala zlato ve dvouhře, a Filip Urban s Anetou Vašíčkovou (TJ Sokol Polabiny Pardubice) ve smíšené čtyřhře se společně umístili v mixu na třetí pozici.

Výsledky turnaje

Gratulujeme všem našim úspěšným medailistům!

Zanechte zprávu

čtyři + 6 =