GPC U17: 4 z 5 zlatých medailí skončili na Hamru!

V neděli 12.1.2020 pořádal náš oddíl v hamerské hale v Braníku juniorský turnaj GPC v kategorii U17, na kterém startoval rekordně vysoký počet hráčů i s účastí nominantů na nadcházející ME U15 ve Francii v únoru 2020. Ve velké konkurenci se neztratili ani domácí hráči, kteří triumfovali ve 4 z 5 disciplín, k tomu přidali dalších 5 cenných kovů.

Turnaje se zúčastnili z Hamru: Eliška Bílková, Jonáš Hurtík, David Kalika, Aneta Karafiátová, Filip Knytl, Barbora Králíčková, David Křenek, Daniel Motl, Ondřej Motl, Matyáš Pecka, Matěj Slavík, Filip Urban, Daniel Vaniš, Barbora Bursová, Kateřina Koliášová, Adam Srnec.

Hamerští hráči obsadili první místo vyjma chlapecké čtyřhry ve všech zbývajících disciplínách. Zlato získali ve dvouhrách Jonáš Hurtík a Barča Bursová, ve čtyřhře Kačka Koliášová s Kačkou Osladilovou (TJ Sokol Klimkovice) a v mixu Jonáš Hurtík s Eliškou Bílkovou.

Na další medaile dosáhli Kačka Koliášová, která byla třetí ve dvouhře a třetí v mixu s Jiřím Ptáčkem (TJ Sokol Klimkovice),  deblové páry Matěj Slavík s Jiřím Zlatníkem (SK Prosek Praha) a Jonáš Hurtík s Jiřím Ptáčkem (TJ Sokol Klimkovice) skončili bronzoví, a Barča Bursová s Karolínou Kalkušovou (BK 73 Deltacar Benátky nad Jizerou) obsadila ve čtyřhře třetí pozici!

Fotografie z turnaje

Velká gratulace všem našim medailistům!

Zanechte zprávu

15 + čtrnáct =