GPD U15 na Jeremi: Medailově úspěšný turnaj pro Hamr!

V termínu 30.11.-1.12.2019 se uskutečnil v hale Jeremi Sport na Lužinách turnaj GPD kategorie U15. Ten byl pořadatelem rozdělen do dvou hracích dnů, kdy v sobotu se konaly dvouhry chlapců a dívek, v neděli poté „párovky“ – čtyřhry a smíšená čtyřhra. Všechny disciplíny se hrály ve skupinách se zápasy o konečné umístění v pavouku.

Z našeho oddílu se turnaje zúčastnil tentokrát opravdu nezanedbatelný počet badmintonistů, z nichž velkou část tvořili mimo jiné hráči Badmintonové školy SK Hamr, do medailových bojů však promluvili především hamerští závodní hráči.

Hamerská účast: Filip Knytl, David Křenek, Lukáš Jindra, Daniel Motl, Ondřej Motl, Štěpán Roček, Matyáš Pecka, Tomáš Satoranský, Martin Soukup, Filip Urban, Eva Valoušková, Berta Haškovcová, Daniel Vaniš, Tomáš Knytl, Daniel Kozubek, Veronika Palánová, Vojtěch Strejček.

Velký úspěch se podařil ve dvouhře chlapců, ve které zvítězil Filip Urban ve finále nad Filipem Knytlem. „Bramborovou“ medaili za 4. místo získal Matyáš Pecka po porážce v zápase o 3. místo s Lecianem. Neméně dobře se dařilo i v deblu, v němž na prvním stupínku skončili Vojta Strejček s Jakubem Švarcem (TJ Astra ZM Praha) a druzí byli bratři Filip a Tomáš Knytlovi. A nakonec bronz vybojovali Filip Knytl s Bertou Haškovcovou v mixu.

Všem moc gratulujeme!

Zanechte zprávu

devatenáct − devět =