Hamerské turnaje dvouher a rodinných dvojic odstartovaly léto 2023!

Tradiční závěrečné klubové akce Hamru ukončily letošní sezónu dospělých 2022/2023, resp. přerušily sezónu mládeže 2023, a odstartovaly tím tak letní pauzu spojenou s odpočinkem, ale i náročnou přípravou na další soutěžní období. V posledním týdnu před letními prázdninami proběhly v rámci tréninků Hamru oddílové turnaje našeho oddílu, které se standardně konají každý půlrok v hale na Hamru v Braníku.

V úterý 27.6.2023 se v odpoledních hodinách uskutečnil Závěrečný turnaj dvouher, do kterého se zapojili především hráči Badmintonové školy a předzávodní přípravky SK Hamr ve věkových kategoriích od U11 a starší. Hráči, kteří se umístili na prvních třech místech, byli za své výkony a výsledky odměněni diplomy.

Všem hráčům děkujeme za účast a gratulujeme k umístěním v turnaji.

Ve čtvrtek 29.6.2023 se pak v odpoledním čase 14.30 – 19.30 hod. odehrál i Předprázdninový turnaj rodinných dvojic, bez kterého si už prostě ani nelze zakončení klubové sezóny představit. V něm tvoří pár „závodní“ hráč našeho oddílu či BŠ a jeho jakýkoliv „nezávodní spoluhráč“. Účastnily se jej dvojice od nejmladších po dospělé hráče včetně trenérů v několika výkonnostních a věkových kategoriích. Turnaj se hrál skupinovým systémem, případně se zápasy o konečné umístění a věcnou cenu si nakonec odnesl každý účastník bez ohledu na své výsledné umístění.

Všem párům děkujeme za účast a gratulujeme k umístěním v turnaji.

Pevně doufáme, že si obě oddílové akce všichni účastníci náležitě užili a skvěle si zasportovali v odlehčené atmosféře v příjemném kolektivu hamerského klubu. Oba turnaje zakončily první polovinu letošního roku a dlouhou část turnajové i tréninkové sezóny, po které přichází na řadu zasloužené volno, ale i načerpání sil, nové energie a chuti na další období sezóny po letní přestávce.

Již po krátkém odpočinku opět ale začne letní příprava a kondiční / herní dřina na další část sezóny. Individuální přípravy hráčů a výběrové / reprezentační kempy s účastí i našich badmintonistů doplní tradiční dvě letní oddílová soustředění – kondiční v Krkonoších v červenci a herní na Sázavě v srpnu. V hamerských areálech budou rovněž probíhat po celé léto všesportovní a badmintonové kempy SK Hamr.

Turnaje i oddílové tréninky začínají po letních prázdninách hned v prvním zářijovém týdnu. Za celý hamerský trenérský tým přejeme všem členům, hráčům, příznivcům, podporovatelům, rodičům a fanouškům krásné a slunečné léto plné radovánek, zábavy, odpočinku, ale i sportování včetně badmintonu.

Na všechny se těšíme opět v září, s některými se uvidíme ale již brzy na našich soustředěních.

Trenérský tým SK Hamr Praha

Zanechte zprávu

dva × jedna =