Hamerské úspěchy na GPC U17 v Brně a GPC U15 v Karlových Varech

V sobotu 22.2.2020 se konalo několik mimopražských mládežnických turnajů, na některých startovali mimo jiné i hamerští reprezentanti nedávného ME U15 ve Francii. A naši hráči se opět nevraceli zpět do Prahy s prázdnou.

GPC U15 v Karlových Varech

V Karlových Varech v Badminton aréně proběhl za účasti Adama Srnce a Lucky Tománkové turnaj GPC kategorie U15. Adam startující ve dvouhře a v mixu s Karolínou Vnoučkovou (BK Arion Praha) nenašel v osmi zápasech přemožitele a suverénně získal dvě zlaté medaile. Zdárně mu sekundovala i Lucka, která s Ondřejem Kaplanem (Badmintonový klub Holice) skončila druhá ve smíšené čtyřhře a stejné umístění zopakovala i ve čtyřhře se Štěpánkou Nýdrlovou (SK Prosek Praha). Ve dvouhře neuspěla Lucka ve druhém kole s nasazenou Vránovou.

Fotografie z turnaje: zde

Výsledky turnaje: zde

GPC U17 v Brně

Kačka Koliášová a Bára Bursová vyrazily do Brna na turnaj GPC v kategorii U17. Děvčata dokázala společně zvítězit ve čtyřhře a Barča pak přidala i bronz ze dvouhry, když v semifinále prohrála s nasazenou turnajovou „dvojkou“ Jarošovou (15,17). Kačka podlehla v úvodním kole singlu pozdější vítězce turnaje Kulhánkové (14,16), dokázala se ale společně s Tomášem Vrbkou (SK Kuklenská Brno) umístit na třetím místě ve smíšené čtyřhře.

Výsledky turnaje: zde

Všem našim úspěšným medailistům moc gratulujeme!

Zanechte zprávu

šest + 9 =