2.RL dospělých: 2 důležité výhry SK Hamru „B“ = Jistota Play-Off!

V sobotu 22.2.2020 proběhlo v záběhlické hale TJ Astry ZM 5. kolo dlouhodobé krajské soutěže smíšených družstev dospělých 2.Regionální liga Praha + Střední Čechy 2019-2020, ve kterém sehrálo družstvo SK Hamr Praha „B“ další dvě odvetná utkání základní části. 

SK Hamr Praha „B“ čekaly odvety s rezervními celky Bac Kladno „B“ a TJ Astra ZM Praha „B“. Ve druhém kole, které se konalo na konci října, získalo naše hamerské družstvo vysokou výhru 7:1 s celkem BaC Kladno „B“ a remízu 4:4 s týmem TJ Astra ZM Praha „B“. Náš tým nastoupil tentokrát ve složení 5+2, bez juniorských hráček a s absencí Vaška Vodičky. Na výkonech to však znát vůbec nebylo.

SK Hamr „B“ zažil totiž dosud výsledkově vůbec nejpovedenější turnajové kolo v letošní sezóně, ve kterém si připsal díky „experimentování“ po neobvykle úspěšných „párovkách“ dvě velmi důležitá vítězství 6:2, a zaznamenal tak 100% úspěšnost. Nejprve si tímto poměrem poradil přesvědčivě s posledním celkem 2.RL BaC Kladno „B“ a poté právě netradičně v deblech zlomil napínavé utkání s oslabeným přímým konkurentem o Play-Off TJ Astra ZM Praha „B“. Hamerský tým se tak před závěrečným kolem usadil na 3. místě tabulky a má již jistý postup do Play-Off.

V posledním šestém kole ZČ 2.RL, které se bude konat současně s Play Down 1.CL – Západ v sobotu 21.3.2020 v domácím prostředí hamerské haly v Braníku, změří SK Hamr „B“ síly v posledních dvou odvetách s týmy SK Prosek Praha „B“ a SK Prosek Praha „C“. Po tomto kole se do Play-Off probojují 4 nejlepší pražská družstva po ZČ, která se utkají o postup do Kvalifikace 1.CL – Západ, poslední dva celky 2.RL bude čekat Baráž o udržení.

SK HAMR PRAHA B

SK Hamr Praha B: Kamil Kyzlík, David Sklář, Petr Klíma, Martin Rombald, Filip Mutl – Tereza Holečková, Natálie Dušková

  • 1. utkání

SK HAMR PRAHA B – BaC Kladno B  6:2

Body: 1. Sklář (MS1), 2. Klíma (MS3), 3. Holečková (WS), 4. Sklář / Kyzlík (MD1), 5. Rombald / Klíma (MD2), 6. Dušková / Holečková (WD)

 

  • 2. utkání

SK HAMR PRAHA B – TJ Astra ZM Praha B  6:2

Body: 1. Sklář (MS1), 2. Holečková (WS), 3. Mutl / Kyzlík (MD1), 4. Rombald / Sklář (MD2), 5. Dušková / Holečková (WD), 6. Mutl / Dušková (XD)

SK Hamr Praha B: rozpis a výsledky utkání, tabulka 2.RL a soupiska týmu

Zanechte zprávu

19 + sedmnáct =