OP Prahy U13 a U17 v Praze-Štěrboholech: Šimon Soukup se stal „Přeborníkem Prahy 2023“ ve čtyřhře, medaile i pro Lucku Tománkovou, Michala Murtingera a Michala Čejku!

Sobota 2.9.2023 patřila Oblastním přeborům Prahy 2023 v kategoriích U13 a U17, které letos pořádal Pražský badmintonový svaz s podporou hlavního města Prahy ve štěrboholské BB Aréně. Na obou těchto turnajích, jehož se mohou účastnit pouze hráči pražských oddílů bez ohledu na žebříčkové postavení, se bojovalo kromě zvýšeného počtu bodů (+10% z GPC) do žebříčků ČBaS také o tituly „Přeborník Prahy 2023“, který získali vítězové všech 5 disciplín.

Na obou kláních pražských hráčů startovali také hamerští badmintonisté pod vedením trenéra Davida Skláře. A našim hráčům se podařily získat v Praze – Štěrboholech hned čtyři cenné kovy. Velice úspěšnou akci pro Hamr navíc podtrhl i „Přebornický titul“ pro Šimona Soukupa. K němu se však dokázali medailově přidat i další hamerští zástupci, kteří stanuli na stupních vítězů, viz níže.

OP Prahy U13 – výsledky zde

Účastnili se: Michal Čejka, Michal Murtinger.

Medailové výsledky: 3. místo Michala Murtingera – Michala Čejky ve čtyřhře.

OP Prahy U17 – výsledky zde

Účastnili se: Šimon Soukup, Martin Koleška, Lucie Tománková.

Medailové výsledky: 1. místo Šimona Soukupa – Vojtěcha Pekárka (BK Arion Praha) ve čtyřhře, 2. místo Lucie Tománkové ve dvouhře, 2. místo Lucie Tománkové – Kateřiny Oubrechtové (TJ Astra ZM Praha) ve čtyřhře.

Moc gratulujeme všem našim medailistům a Šimonovi i k přebornickému titulu na Oblastních přeborech Prahy 2023!

Zanechte zprávu

18 − thirteen =