SK Hamr Praha „A“ zůstává v 1. CL – Západ i pro příští ročník!

Vzhledem k nastalé pandemické situaci byly už cca v polovině března předčasně ukončeny nejvyšší české soutěže smíšených družstev dospělých Extraliga a 1. Celostátní ligy po odehraných základních částech. 

Žádný tým nepostupuje ani nesestupuje

S tímto krokem muselo rovněž následně také dojít k důležitému rozhodnutí o propustnosti jednotlivých soutěží. Odpověď na otázku případných postupů či sestupů v rámci těchto dvou českých soutěží, která se týkala mimo jiné i našeho hamerského prvoligového družstva, je následující:

Protože na základě rozhodnutí Českého badmintonového svazu (ČBaS) je zrušeno konání baráže o extraligu a kvalifikací o I. ligu, zůstane pro extraligu i obě I. ligy – Západ i Východ shodné složení družstev i pro další soutěžní ročník jako v tom letošním.

zdroj: czechbadminton.cz

Naše družstvo SK Hamr Praha „A“, které při letošní premiérové účasti obsadilo po odehrané tříkolové základní části předposlední 7. místo s bilancí 3 remíz a 4 porážek (a mělo bojovat o udržení v březnovém Play Down), tak čekají i v příští sezóně 2020-2021 prvoligová utkání.

Zanechte zprávu

7 − sedm =