1. část turnajové sezóny 2020 předčasně ukončena!

Vzhledem k současné pandemické situaci v souvislosti s onemocněním COVID-19 a stále trvajícímu nouzovému stavu v ČR byly veškeré akce a turnaje jednotlivců a družstev pořádané Českým badmintonovým svazem (ČBaS) do konce června 2020 zrušeny, či přeloženy do 2. části badmintonové sezóny 2020.

Ukončení první části sezóny 2020

Turnaje by tak měly (v závislosti na aktuální situaci!!!) opět odstartovat v září 2020 po letních prázdninách, konkrétně v termínu 28.–30.8.2020 turnajem Benáteckého Poháru (GPA dospělých v Benátkách nad Jizerou), na které navážou juniorské turnaje Grand Prix A.

Nové termíny mají badmintonové vrcholy (původně v 1. části sezóny 2020), a to MČR veteránů 2020 v termínu 19.–20.9.2020 (pořadatel Super Stars Most) a MČR v minibadmintonu 2020 v termínu 14.–15.11.2020 (pořadatel SK Vitality Slezsko). Rovněž školení trenérů Coach Level One a III. třídy v Praze a v Olomouci v původním květnovém termínu jsou přeložena na podzim 2020 (zdroj: czechbadminton.cz).

Nařízení ohledně ukončení první části sezóny se týká i jednotlivých oblastí řízených příslušnými svazy (PBaS atd.), kdy dojde ke zrušení turnajů jednotlivců mládeže a dospělých (GPC, GPD apod.) bez jejich náhrady a rovněž budou s konečnou platností ukončeny i soutěže smíšených družstev dospělých v letošní sezóně.

Případné uspořádání turnaje bude po zmírnění přijatých vládních opatření možné, je však plně odpovědností pořadatele turnaje (zpravidla klubu/oddílu) a jde mimo kalendář turnajů Českého badmintonového svazu. Za tyto turnaje tedy nebudou přidělovány body do žebříčku (tedy nebudou to turnaje GP (zdroj: czechbadminton.cz).

Konání tradičních oddílových akcí SK Hamr (Turnaje dvouher a rodinných dvojic, letní kondiční a herní soustředění, prázdninové badmintonové kempy na Hamru) stejně tak i případné obnovení tréninkové činnosti do letních prázdnin se bude odvíjet od aktuální situace v ČR spojené s přijatými vládními opatřeními v naší zemi. V návaznosti na aktuální situaci Vás budeme včas o těchto akcích a celkovém dění v našem oddíle informovat.

Zanechte zprávu

7 + tři =