Poslední dny právě končícího roku 2023 se nezadržitelně blíží do své cílové rovinky, a již brzy tudíž přivítáme nový rok s letopočtem 2024. V uplynulých 365 dnech se toho událo v našem oddíle opět opravdu spoustu, a proto stojí za to si vše na konci roku znovu ve zkratce připomenout. 

V rámci bilancování a zhodnocení roku 2023 pro klub SK Hamr si můžete opět osvěžit většinu hamerských „momentek“, které byly zachyceny prostřednictvím téměř na cca 250 fotografií během 12 měsíců letošního roku, ve fotoalbu HAMR PRAHA made in 2023 (https://www.rajce.idnes.cz/hamrpraha/album/hamr-praha-made-in-2023).

Prožijte a zavzpomínejte ještě jednou na významné události, výjimečné okamžiky a úspěchy hamerského klubu, pod kterými byli podepsáni naši hráči, trenéři a členové v uplynulých dvanácti kalendářních měsících. Mnohokrát nám všem totiž přinesly nepopsatelné pocity radosti a hrdosti, ale i řadu nezapomenutelných vzpomínek a zážitků.

Hamerský rok 2023

Do roku s číslovkou 2023, jenž byl opět velice pestrý na zajímavé události, vstupoval badmintonový klub SK Hamr už potřetí v řadě jako Sportovní středisko (SpS), které tvoří v současné době 3. stupeň v rámci systému péče o talentovanou mládež a mělo by na oddílovém základu tvořit začátek možné profesionální sportovní cesty.

Výčet úspěchů našich badmintonistů byl v letošním roce zase opravdu velmi rozmanitý. Hamerští sbírali v hojném množství medailové výsledky, které byly oceněním jejich náročného tréninkového úsilí. Zaznamenali ale i řadu dalších sportovních úspěchů (ať už týmových či individuálních), čímž náš klub skvěle a příkladně reprezentovali v České republice i ve světě.

Dařilo se především na tuzemských turnajích v kategorii dospělých i mládeže, ať už to byly republikové akce GPA a GPB, či „jen“ ty oblastní GPC, GPD, GPE. Stejně tak byl hamerský klub vidět ale i na turnajích MČR, v prvoligové soutěži družstev dospělých a někteří hamerští hráči obdrželi pozvánky a nominace i na významné mezinárodní akce nebo výběrové a reprezentační kempy.

Pořádání akcí a turnajů na Hamru

Jak je zvykem, hamerský oddíl se zařadil i v roce 2023 mezi organizátory několika akcí a turnajů, kterých pořádal velký počet ať už oblastních či kvalifikačních pro děti, mládež i dospělé. V hamerské hale v Braníku se uskutečnilo téměř na deset turnajů různých věkových kategorií a výkonnostních úrovní jak jednotlivců, tak družstev. V letošním roce proběhl také už 13. ročník tradičního turnaje GPC dospělých – Memoriál Pavla Bílka 2023 / (zde). Hamr samozřejmě pořádal také nespočet tradičních oddílových akcí pro své členy a hráče. A jaké to byly?

Děkujeme všem našim hráčům a členům za příkladnou reprezentaci našeho oddílu v roce 2023, stejně tak ale i rodičům za jejich přízeň a podporu. A zároveň přejeme všem mnoho úspěchů v roce 2024.

Zanechte zprávu

2 × 5 =