Slovak Junior U19 2023: Mezinárodního turnaje na Slovensku se zúčastnili Adam Srnec a Kačka Koliášová!

Ve slovenském městě Trenčíně se ve dnech od pátku 24.11.2023 do neděle 26.11.2023 konal mezinárodní juniorský turnaj v kategorii U19 Slovak Junior 2023, který byl zařazený do kategorie Junior International Series. Za humny k našim sousedům vyrazila i početná výprava českých hráčů, mezi nimiž nechyběli také již mezinárodně ostřílení hamerští junioři Adam Srnec a Kačka Koliášová. Bez hamerské účasti probíhal u česko-slovenských hranic souběžně také mládežnický turnaj Slovak Youth International U15 2023.

Nasazené jedničky Kačka s Kačkou Osladilovou (TJ Sokol Klimkovice) se s turnajem rozloučily ve čtvrtfinále, kde bohužel padly těsně pod medailovými příčkami se soupeřkami ze Skotska po více než hodinové dřině po setech 21:15, 21:23, 21:23. Ve smíšené čtyřhře skončili Kačka s Vojtěchem Havlíčkem (TJ Sokol Polabiny Pardubice) nakonec v osmifinálové fázi turnaje po porážce od slovenských protivníků.

Adam, který nastoupil v obou párových disciplínách, se umístil na slušném 9.-16. místě ve smíšené čtyřhře po boku Adély Turoňové (MTAC Praha), naproti tomu v deblu s parťákem Janem Ovčačíkem (Badminton Akademie Olomouc) vypadl již v úvodním kole s maďarským párem.

Zdroj: czechbadminton.cz

Článek z turnaje najdete také na stránkách czechbadminton.cz zde

Děkujeme Adamovi a Kačce za reprezentaci našeho klubu i České republiky na mezinárodním juniorském turnaji u našich východních sousedů!

Zanechte zprávu

dvacet + 9 =