YONEX Slovenia Junior International 2023: Kačka Koliášová dosáhla na mezinárodním turnaji ve Slovinsku na zlato!

Ve slovinském městě Mirna se uskutečnil ve dnech od pátku 15.9.2023 do neděle 17.9.2023 mezinárodní juniorský turnaj v kategorii U19 YONEX Slovenia Junior International 2023, který byl zařazený do kategorie Junior International Series. V početné skupině českých badmintonistů nechyběla ani juniorská reprezentantka z Hamru Kačka Koliášová.

Kačka soutěžila v pavouku smíšených dvojic po boku svého parťáka Vojtěcha Havlíčka (TJ Sokol Polabiny Pardubice), bohužel ale už v prvním kole byl nad jejich síly ve dvou setech domácí pár Koščak – Blazina. Do čtyřhry pak nastoupila hamerská juniorka s tradiční spoluhráčkou Kačkou Osladilovou (TJ Sokol Klimkovice). Českému – nejvýše nasazenému – páru se podařilo v prořídlém pavouku společnými silami snadno vystoupat až na samý vrchol, když ve finálovém střetnutí přehrály Kačky přesvědčivě španělské nasazené soupeřky Jimenez – Izquierdo.

Zdroj: czechbadminton.cz

Článek si můžete přečíst také na stránkách czechbadminton.cz zde

Velká gratulace Kačce k vítězství v deblové soutěži a děkujeme jí za skvělou reprezentaci České republiky, ale i hamerského badmintonu na mezinárodním turnaji.

Zanechte zprávu

dvanáct + osm =