3.GPA U17 v Ústí nad Labem: 3 medaile pro Káju Hejdukovou i bronz Jonáše Hurtíka s Eliškou Bílkovou v mixu!

Ve dnech 19.-20.9.2020 byl na programu celostátní juniorský turnaj 3.GPA v kategorii U17, který tak zkompletoval seriál podzimních „áček“ mládeže. Na sever Čech do Ústí nad Labem cestovala do tamní haly TJ Chemičky hamerská výprava Jonáš Hurtík, Matěj Slavík, Kája Hejduková, Eliška Bílková, Kačka Koliášová pod trenérským vedením Romany Loskotové.

Při absenci některých hráčů, kteří ve stejný termín dali přednost mezinárodnímu turnaji na Slovensku v Trenčíně, se tak otevírala větší šance i pro další „hladové vlčáky“. Badmintonisté SK Hamru toho náležitě využili a uzmuli několik medailových pozic pro sebe.

Výborně se zde prezentovala především Kája, která vybojovala 3. místo ve dvouhře a dvě stříbra v párových disciplínách, ve čtyřhře po boku Pavla Maňáska (Badminton Rychnov nad Kněžnou) a v mixu s parťačkou Markétou Kohoutovou (Super Stars Most). Ve smíšené čtyřhře zabodovali i Jonáš s Eliškou, kteří obsadili rovněž bronzovou příčku.

Za zmínku stojí ještě 5.-8. místo Kačky v singlu a stejné její umístění s Kačkou Osladilovou (TJ Sokol Klimkovice) ve čtyřhře a dále 5.-8. místo Matěje s Janem Ptáčkem (TJ Sokol Klimkovice) v deblové soutěži.

Gratulace Jonášovi, Káje a Elišce k medailových úspěchům!

Zanechte zprávu

šestnáct − deset =