3.kolo 2.RL dospělých: SK Hamr „B“ zapsal do tabulky v domácím prostředí vítězství i těsnou porážku!

V sobotu 10.12.2022 uzavřelo třetí kolo první polovinu dlouhodobé krajské soutěže smíšených družstev dospělých 2.Regionální liga Praha a Střední Čechy 2022-2023, která se v letošní sezóně uskuteční pouze v šestikolové základní části bez play-off. Naše družstvo SK Hamr Praha B tentokrát přivítalo své soupeře v domácím prostředí na kurtech hamerské haly v Braníku, v níže sehrálo dle rozpisu soutěže další dvě utkání.

Pro prosincové kolo jsme se museli bohužel obejít bez dvou hráčů Filipa Mutla a Martiny Rombaldové, i tak jsme ale disponovali komfortní sestavou 5+3. A tak nám nic nebránilo pustit se do soupeřů na domácích kurtech, navíc v zádech i s několika věrnými hamerskými fanoušky různého věku.

Sestava SK Hamr Praha B pro 3. kolo: Kamil Kyzlík, David Sklář, Martin Rombald, Vašek Vodička, Petr Klíma – Eliška Haškovcová, Linda Herčíková, Veronika Kyzlíková.

V prvním měření sil si poradil SK Hamr Praha B poměrně jasně s papírovým outsiderem SK Prosekem Praha „C“ výsledkem 6:2. O vítězné body se postarali všichni tři singlisté David, Martin i Petr, na které pak navázali i obě deblové dvojice David – Kamil (jediný třísetový zápas utkání) a Martin – Vašek. Úspěšné vystoupení našeho týmu uzavřeli šestým bodem v mixu Vašek s Lindou. Pro naše družstvo to tak znamenalo velmi důležité vítězství a „povinné“ body do průběžné tabulky.

Druhé utkání s mladým výběrem SK Prosekem Praha D slibovalo vyrovnané střetnutí. Bohužel o fous byl lepší prosecký soupeř, který přehrál hamerský tým 3:5. Stejně jako v prvním utkání uspěli opět v singlu Martin a Petr i deblisté Vašek – Martin. Jenže navázat už nedokázal v singlu David ani deblová dvojice David – Kamil, která prohrála těsně na 3 sety, stejně jako na singlu Linda. Na stranu soupeře šly i smíšená čtyřhra a debl žen.

SK Hamr „B“ tak zaznamenal stejně jako v předešlém kole další cenné body za vítězství, zároveň ale těsná porážka s přímým konkurentem v tabulce nás mrzí. Hamerské družstvo se tak usadí po polovině soutěže v relativně klidném středu tabulky 2.RL, nicméně malé bodové rozdíly mezi jednotlivými celky slibují v odvetné části soutěže ještě zajímavou podívanou.

Základní část 2.RL by měla pro naše družstvo pokračovat čtvrtým kolem v neděli 15.1.2023, kdy změří síly SK Hamr B v odvetách v Praze ve Vinoři se třemi týmy BK Meteor Praha B, TJ Astra ZM Praha B a BK 1973 Benátky nad Jizerou.

SK Hamr Praha B: rozpis a výsledky utkání, tabulka 2.RL a soupiska týmu

Zanechte zprávu

14 + dva =