GPD U15 v Praze na Skalce: Zlato vybojovali Martin Franta a Martin Koleška!

V neděli 11.12.2022 se uskutečnil v Praze na Skalce turnaj GPD v kategorii U15. V Badminton Aréna Skalka se představila pod vedením trenérů Davida Skláře a Veroniky Kyzlíkové početná třináctičlenná ekipa hamerských hráčů Martin Franta, Martin Koleška, Filip Koleška, Felix Kyzlík, Bára Kozubková, Terka Mitášová, Mína Haškovcová, Klára Levá, Linda Brůnová, Valerie Proche, Stela Hoznourová, Kristina Luková, Eliška Balláková.

Badmintonisté SK Hamr posbírali řadu pěkných výsledků, a navíc barvy našeho klubu se díky nim objevily na stupních vítězů ve všech disciplínách vyjma dvouhry dívek.

V mixu se shodně na bronzovém stupínku umístili Felix s Míšou Dobešovou (SKP Kometa Brno) i Filip s Julií Rumlovou (TJ Astra M Praha). V singlech pak zazářili oba Martinové, jejichž cesty se protnuly až v hamerském finále. Zlato nakonec slavil mladší Martin F., stříbro uzmul Martin K.

V deblech, které se hrály skupinově se zápasy o konečné umístění, zvítězili Martin K. s Andrii Teslenkem (SK Prosek Praha), druzí skončili Martin F. s Filipem a třetí místo obsadili Felix s Mirkem Teplým (BK Holice). Mezi dívkami vybojovaly stříbro Stela s Kateřinou Vondráčkovou (TCLUBTEAM) a na bronzové medaile dosáhly Terka s Barčou.

Moc gratulujeme všem našim hráčům k velice úspěšnému turnaji!

Zanechte zprávu

fifteen + jedna =