GPD U13 a GPD U17 v Praze na Skalce: Šimon Soukup třikrát zlatý, činili se i další z Hamru!

Hamerští badmintonisté se představili v neděli 19.2.2023 na pražské Skalce, kde se v tamní Badminton Aréně Skalka uskutečnily souběžně dva turnaje GPD v kategoriích U13 a U17.

V mladší kategorii nastoupili Michal Čejka, Michal Murtinger, Lukáš Zlínský. Skvěle zahráli společně oba Michalové ve čtyřhře, kterou dokázali vyhrát. Lukáš zase stanul na bronzové příčce v singlové soutěži a k tomu přidal i stříbro s Vendulou Šedovou (SKP Kometa Brno) ve smíšené čtyřhře.

Mezi staršími startovali Martin Koleška, Filip Koleška, Martin Franta, Dan Kozubek, Šimon Soukup, Mína Haškovcová, Bára Kozubková, Terka Mitášová. Nejúspěšnějším hráčem byl bezesporu Šimon, který vyhrál všechny disciplíny, kromě dvouhry i čtyřhru s Adamem Žabou (TJ Sokol Poděbrady) a mix po boku Elišky Dufkové (TJ Sokol Polabiny Pardubice). Bronzové medaile pak získali v párových disciplínách dvojice Martin F. – Filip, Martin K. – Dan, Terka s Markem Sedlákem (TJ Sokol Radotín). A stříbrnou pozici obsadili Terka s Bárou v deblové soutěži, resp. Dan s Michaelou Fedorkovou (SKP Kometa Brno) v mixu.

Gratulujeme všem našim medailistům!

Zanechte zprávu

šestnáct − tři =