Nominace ME U15 2022: Vojta Strejček si zahraje v září na šampionátu na španělské Ibize!

Nový reprezentační trenér ČR U15 Pavel Maňásek (Badminton Rychnov nad Kněžnou) spolu se svou asistentkou (šeftrenérkou SK Hamr) Romanou Loskotovou zveřejnil po skončeném reprezentačním kempu na jihu Čech v Českém Krumlově složení reprezentačního výběru České republiky badmintonistů do 15 let, který odcestuje v termínu 21.-24.9.2022 na přeložené Mistrovství Evropy U15 v badmintonu 2022. 

Mezi vybranými badmintonisty a badmintonistkami reprezentace ČR U15, kteří si zahrají na podzimním evropském šampionátu na španělském ostrově Ibiza, figuruje i jedno jméno hamerského klubu. Za národní celek se zde představí i český juniorský reprezentant do 17 let Vojtěch Strejček. Hlavní kouč kategorie U15 nominoval našeho zástupce do čtyřhry s Kryštofem Klímou (TJ Sokol České Budějovice), ve dvouhře a smíšené čtyřhře zaujímá Vojta pozici náhradníka.

Hamerský hráč tedy bude hájit na letošním kontinentálním vrcholu barvy České republiky, a reprezentovat tak český badminton v Evropě i ve světě. Moc mu k tomuto velkému kariérnímu úspěchu gratulujeme a přejeme hodně štěstí se „lvíčkem“ na prsou.

Další akcí bude pro reprezentanty ČR společná příprava v koordinaci s českou reprezentací U17.

Přehled všech hamerských reprezentantů ČR najdete v oddílové sekci Reprezentanti ČR

zdroj: přepis z czechbadminton.cz

Zanechte zprávu

osmnáct + 15 =