OP Prahy U15: V Letňanech se dařilo Adamovi Srncovi!

V Praze-Letňanech se konal v neděli 30.8.2020 Okresní přebor jednotlivců v kategorii U15, který pořádal prosecký oddíl. Turnaje určeného pro hráče pražských klubů bez ohledu na žebříčkové postavení se v BB Areně zúčastnili hamerští badmintonisté Adam Srnec, Vojta Strejček, Tomáš Knytl, Arnošt Hort, Dan Kozubek, Jan Myslil, Lucka Tománková, Veronika Palánová pod vedením trenéra Davida Skláře.

Nejen ti bojovali o titul „Přeborník Prahy 2020“ a o zvýšený počet bodů do celostátního žebříčku ČBaS. Ve dvouhře chlapců se podařilo dosáhnout Adamovi na celkové prvenství po přesvědčivých výkonech, na které navázal i v mixu se spoluhráčkou Ivanou Treperovou (SK Prosek Praha). Ke dvěma zlatům přidal Adam ještě deblový bronz s Arnoštem. Dařilo se i ostatním našim hráčům, byť na pódiové umístění to nestačilo. Vojta se prokousal třikrát na 5. místo, ve čtyřhře s Tomášem a v mixu s Luckou. A také Arnošt obsadil 5. místo ve dvouhře.

Pro všechny se jednalo o turnaj po velmi dlouhé pauze, a tak bylo vidět ve hře velké natěšení, touha a zápal ze hry, který byl navíc podpořený i velmi slušnými výkony a výsledky. Pro většinu hráčů se navíc jednalo zároveň o „generálku“ na závěrečné druhé kolo družstev Přeboru Prahy U15, které se konalo hned o den později na Astře.

Zanechte zprávu

sedm − 7 =