Předprázdninový turnajový týden odstartoval léto 2019

Závěrečné oddílové akce ukončily sezónu dospělých, resp. přerušily sezónu mládeže a započaly letní pauzu. V posledním týdnu před letními prázdninami proběhly v rámci tréninků Hamru tradiční turnaje našeho oddílu, které se konají každý půlrok v hale na Hamru v Braníku.

V úterý 25.6.2019 se od 14.30 do 18.00hod uskutečnil Závěrečný turnaj dvouher, do kterého se zapojili především hráči Badmintonové školy v Braníku i Štěrboholech a předzávodní přípravky, ale i závodní badmintonisté hamerského oddílu. Turnaje, který se hrál skupinovým systémem se zápasy o konečné umístění, se zúčastnilo téměř 60 hráčů ve 4 věkových kategoriích (U11, U13, U15 a U17+U19). Hráči na prvních třech místech získali diplomy s medailemi, vítězové navíc pohár.

Všem hráčům děkujeme za účast a gratulujeme k umístěním v turnaji.

Ve čtvrtek 27.6.2019 se pak v odpoledním čase odehrál Předprázdninový turnaj rodinných dvojic, ve kterém tvoří pár hráč našeho oddílu a jeho „nezávodní spoluhráč“. Účastnilo se jej 52 dvojic od nejmladších po dospělé hráče včetně trenérů v 5 výkonnostních kategoriích. Turnaj se hrál rovněž skupinovým systémem se zápasy o konečné umístění, věcnou cenu si odnesl každý bez ohledu na výsledné umístění.

Všem párům děkujeme za účast a gratulujeme k umístěním v turnaji.

Oba turnaje zakončily oddílovou část sezóny a nyní přichází čas odpočinku, klidu, ale také přípravy na další část sezóny. Individuální přípravy hráčů doplní tradiční dvě letní oddílová soustředění – letos první kondiční na Šumavě a druhé herní na Sázavě.

Turnaje i tréninky začínají po letních prázdninách hned v prvním záříjovém týdnu. Za celý hamerský trenérský tým přejeme všem členům, hráčům, příznivcům, podporovatelům, rodičům a fanouškům krásné a slunečné léto plné radovánek, zábavy, odpočinku, ale i sportování.

Na všechny se těšíme opět v září, s některými se uvidíme již brzy na našich soutředěních.

Zanechte zprávu

15 + 20 =