16. CéDéčko dospělých v Plzni: Jonáš Hurtík a Eliška Bílková dosáhli na bronz v mixu!

Po dvouleté pauze zaviněné pandemií Covid-19 se letos opět vrátil „legendární“ dvojturnaj CéDéčko dospělých. Již jeho 16. ročník, jenž pořádá oddíl SK Jupiter v tělocvičně 25.ZŠ – Chválenická, se konal o velikonoční sobotě 16.4.2022 v Plzni. Z našich hráčů se turnajů GPC + GPD na západě Čech zúčastnili Kamil Kyzlík, Jonáš Hurtík, Láďa Fuksa, David Sklář, Eliška Bílková.

Nevšední akce, kdy probíhají dva turnaje zároveň v jedné šestikurtové hale, přilákala na letošní ročník doslova mamutí účast, a tak nebylo divu, že se končilo až v pozdních nočních hodinách ze soboty na neděli (23.30). Návrat do Prahy se tak přehoupl až do druhého dne. Tzv. „Full house“ (účast ve všech disciplínách v GPC i GPD) sice nikdo z našich badmintonistů nezkusil, i přesto se bojovalo na několika frontách.

Jonáš s Eliškou zasáhli pouze do mixu GPC, David do dvouhry a čtyřhry GPC a nakonec Kamil s Láďou si „střihli“ dvouhry a čtyřhry v GPC i GPD.

O jediný medailový výsledek Hamru se postarali mixeři Jonáš s Eliškou, kteří získali společně bronzové medaile.

V turnaji GPC ve dvouhrách obsadili David s Kamilem dělené 9.-16. místo a Láďa 17.-32. místo. V deblu skončili David – Kamil na 5.-8. místě, dvojice Láďa s Tomášem Kretkem (BA Plzeň) na 9.-16. místě.

V turnaji GPD obsadili v singlech Láďa i Kamil 5.-8. příčku a nakonec ve čtyřhrách, které se jako jediné hrály v základních skupinách s postupy do skupin o konečné umístění, skončila naše dvojice Kamil – Láďa na konečném 5. místě.

Gratulujeme Jonášovi s Eliškou k bronzovému umístění!

Zanechte zprávu

6 + osmnáct =