Kačka Koliášová startovala na Slovak Open 2022!

Ve dnech od středy 2.3.2022 do soboty 5.3.2022 se konal ve slovenském městě Trenčíně mezinárodní turnaj dospělých Slovak Open 2022, který je součástí kategorie Future Series. 

V jednom z nejstarších a nejkrásnějších slovenských měst nedaleko od českých hranic se představila také řada českých hráčů včetně juniorských reprezentantů. Na mezinárodní akci kategorie dospělých startovala u našich východních sousedů také hamerská juniorská badmintonistka Kačka Koliášová, která nastoupila do čtyřhry se svou spoluhráčkou Kateřinou Osladilovou (TJ Sokol Klimkovice).

Na kvalitně obsazeném turnaji se musela dvojice Kaček proklestit do hlavní soutěže ze středeční kvalifikace. Mladý český tandem postoupil nejprve bez boje přes český pár Brožkovcová – Dobiášová do kvalifikačního finále. V něm si nakonec naše hráčky poradily po téměř tři čtvrtě hodině hry s polskými sokyněmi Jochasy – Stofkisz ve třech sadách 19:21, 21:17, 21:9, když úspěšně otočily vývoj zápasu ve svůj prospěch.

Ve čtvrtek byly pak v prvním kole K.O. pavouku hlavní soutěže soupeřkami opět polské protivnice Jakowska – Podedworny, kterým naše děvčata nestačila nakonec 0:2 na sety (16:21, 10:21).

Přehled zápasů Kačky Koliášové zde

Článek na czechbadminton.cz zde

Děkujeme Kačce za reprezentaci hamerského, potažmo českého badmintonu na mezinárodním poli!

Zanechte zprávu

devět + dva =